0

ben hiç acı sevmiyorum. bence acı tadı bozuyor. o yüzden tercihim acısız adana kebap.

0

kebap dediğin acılı olur acısız diyeceksen yeme boşuna asıl tadı bana kalırsa acıyla çıkar.ama tabi siz isterseniz acısızca yiyebilirsiniz sonuçta kimse kimsenin acılı ve ya acısız yediğine karışmaz

0

tüm yemeklerin acılı olanları bence daha güzel, acı her yemeğe tat verir :)

0

acısız adana kebabı tercih ederim çünkü acı yiyemiyorum

1

ben acılısını tercih ederim. off şimdi olsa da yesek.. adana'ya mı gidip yesek?

0

tabikide acili yanina bide şalgam immm yemede yaninda yat közlenmiş biberide söylemiyorum yani

1

acılı adana kebap daha güzel . tadı hem adana'nın tadı acı olması ile daha iyi çıkar. yanında da soğuk bir ayran çok güzel olur. bir de yanında da bir beldede çok harika çok canım çekti şu an.

0

yani tabii ki de acılı adana tercih ederim. sonuçta adana acılı yenir ben desem acısız adana hiç sevmiyorum. yani çocukluğumdan beri gerçekten acıyı çok seviyorum ve acısız yemek de yiyemedim biliyorum. bence adana acısı da olmazsa o zaman tadı tuzu olmaz gibime geliyor ben her seferinde acı olanı denedim tabii her yer adana'ya güzel yapamıyorum ama güzel bir lokantada falan yiyebilir sen gerçekten de acı yediğinde ne kadar güzel olduğunu anlayabilirsin.

0

kendim adanalı olarak acısız adanalı kebapmı olur diyebilirim tabi insanın zevkinede kalmış bir şey acılı yemenizi tavsiye ederim hemde kış aylarında hasta olmazsınız :)

0

tabiki acısız adana kebap .acıya karşı bunyem zayıf olduğu için acı yememeye çalışıyorum.
acısız olan her şey güzeldir midem için

0

tabii ki de acılı adana kebap. ben acıyı çok sevdiğim için acılı kebabı yemeyi de çok seviyorum. zaten acı yemedim de o yemekten hiç tat almıyorum.