0

şu ana kadar ödeme istemedim 25tl olunca bende ödeme istiycem üç iş günü içinde para yapıyormuş önce incelemeden geçiyor

0

bu sıralar ödeme talebinde bulunan çok kişi var. haliyle incelemesi uzun sürecek... ve haftasonu olduğu için bankalarda işlem yapamıyorsunuz. internet bankacılığında bile. ödemeleri yapsalar bile haftasonu hesabına düşmez para... ilerleyen günlerde ilk ''iş'' günü hesaba geçer para...

1

sorumani sitesinde ilk başlarda daha erken ödeme alabiliyorduk. bu doğru ,ama o zamanlar üye sayısı 100 ise şimdi 300 oldu.bu da biraz gecikmeye neden olabiliyor.inceleme zaman alıyor.eskiden atıyorum günde üç kişi ödeme istiyorsa şimdi 7-8 kişi istiyor.belki daha fazla.buda zaman alıyor inceleme için.ama sonuçta ödeniyor.

1

sorumani sitesinde üye sayısı arttığı için kardeşim biraz geç ödeme yapıyorlar ama muhakkak kazancini yatırıyorlar. benim kardeşimin ödemesini beş günden falan yaptılar. eskiden üye sayısı azdı.üc gün içerisinde yatırıyorlardı. son dönem bu şekilde oldu.

1

şu an benim ödeme alacak kazancım yok ama asla bu sitede ödemede gecikme yaşanmaz. hafta sonları herkesin bilmesi gerekir ki; eft ya da havale işlemi zaten bankalar tarafından yapılmıyor. ancak eft emrini alır banka ilk iş gününde yapar. site sorulara verdiğiniz bütün cevapları inceledikten sonra hak ettiğiniz ödemeyi kesinlikle yapacaktır.
ben bu güne kadar her zaman ödemelerimi sorunsuz aldım. lütfen aklınızda bir kuşku asla olmasın.