0

valla cok guzel olmus. sitede soru ne zaman sorulmus, saat kacta sorulmus filan herseyi görüyoruz.

1

cevapları düzenleyebilme olsaydı ve bir de kısa sürede çıkış yapmasaydı tabi otomatik iyi olurdu. 2,3 saat çıkış yapmadan dursaydı keşke mesajlara cevap verselerdi harika olurdu mesaj yazıyoruz cevap yok.

0

tabikide cok iyi ve bu sayede hangi saat diliminde aktiflik cok fazla diye bakılıyor ve ona göre kazanc sistemi saglanabilir 2x kazanc saglandı ve şuan bir cok kişi bunu degerlendirmek icin aktif saat dilimide sorular sorulunca her saat farklı soru cevaplıyoruz güzel sistem oldu

0

siteden ve uygulamalardan oldukça memnunum. sadece bir kaç eksiklik hissediyorum. mesela nasıl ki kopyala yapıştır yapılacağı zaman uyari veriyor aynı şekilde sürekli aynı harfi yazıyı yazana da uyarı verecek bir sistem yapsalar tadından yenmez. sorularıma gelen cevapları tek tek okuyorum. çok rahatsız edici cevaplar la da karşılaşıyorum. bu cevapları doğrudan şikayet edebilme ve artı eksi durumlarında da artı eksi veren isimleri de bildirim şeklinde görebilme olsa sanırım daha memnun kalacağım. çünkü gereksiz yere mantıklı bilgi içerikli bir soru sorup altına gelen cevapları alaycı bulunca kendim soruya sorunun cevabını veriyorum ve soruyla beraber cevabıma da eksi atıp kayboluyorlar. bunlar rahatsız edici küçük detaylar. cevabını bilmedikleri sorulara saçma ya da soruları eleştiren aşağılayan cevaplar veriyorlar. bunu yapmaktan çekinmelerini sağlayacak bir sistem getirmeleri çok hoş olurdu. fakat öyle ya da böyle siteden çok memnunum. bir de mesajlar silinse fena olmaz.

0

tabiki bu güzel oldu bence hangi kullanıcıların ne zaman giridigi vede hangi saatlerde daha çok yoğun oldu dönemler bakıyorlar vede ne ne yapmış die değerlendiriyolar bu yüzden tabiki daha çok ilgi için uzun süreli bir 2 kat kazanc ile üyelerini memnun etmeye çalışıyor ben çok memnunum bu uygulamadan ama profil resmi vede cevaplara bir kuruş daha zam olsa bak dok yala gercek den insallah bekliyorum.