0

ben ukala insanlara gerçekten hiç dayanamıyorum hani böyle sinirimden dövesim geliyor boyle hiç muhatap bile olmam yanından hemen uzaklaşmayı tercih ediyorum bazen bu şekilde tanıdığım kişiler var yani onlar geldiği yerden beni tamamen uzaklaşıyorum değilse aşırı derecede sinir oluyorum yani kavga çıkacak diye korkuyorum havalı havalı hiç benim tarzım değil yani ağzıma geleni sayasım geliyor ya o derece

0

birşey yaparlarsa onları uyaririm ya da döverim

0

ukala insanları hiç sevmem. ukala insanlara karşı tavrım sert olur . ukala tavırlar bana terstir

0

genelde çok fazla muhatap olma mayı denerim ya da kısa

0

ukala insanlara karşı tavrım oldukça sert, mesafeli ve soğuktur. kendilerini çok biliyormuş gibi gösteren kişileri bilgimle şaşırtmayı seviyorum genelde. ama onu da onlar gibi göstere göstere yapmıyorum. bir şekilde bir kanıt ile ortaya döküyorum ve söylediğinin aksini kanıtlıyorum. öyle bilmiş bilmiş konuşup duran insanlar hiç hoşuma gitmiyor. biliyorsan söyle, bilmiyorsan sus ukalalık yapıp üste çıkmanın anlamı yok. ben bu insanlara hadsiz diyorum genelde.

0

en sevmediğim insan tiplemesi şımarık ukala insanlar sürekli laf sokarım ne bileyim yerin dibine sokmak için elimden geleni yaparım sevmiyorum çünkü çok itici değiller mi

0

ukala insanlardan hiç hoşlanmadığım için onlara tahammül edebilmem neredeyse imkansız. bu nedenle onlarla arama olabildiğince uzun bir mesafe koyarım. elimden geldiğince görüşmemeye özen gösteririm. kirip kirilmaktansa uzak durmak iyidir.

0

onlar için bir de tavır mı yapacağım.. gerek yok. muhattap olmuyorsun bitiyor. baktın ortaya bi şey attı sinir edecek,hiç tınlamazsın olur biter. hiç orada yokmuş gibi davranılsa tamam.

0

hiç sevmem ya böyle konuşurken ağzının ortasına vurasım gelir ama sonra vazgeçerim seviyem olmadığı aklıma gelir o tür insanlar kendilerin çok yukarıda görürler ve her şeyde hakları var gibi davranırlar ama sadece gıcık insanlardır.

0

ukala insanları sevmem ben hemen terslerdim diye düşünüyorum . öyle kibirli ve ukala insanları sevmem.

0

genellikle cevap verme konuşur konuşur durur elinden geldi kadarda mesafe koyarım aramıza bende uzak dursun böyle insanlar

0

ukala insanları gördüğüm zaman yaptığın belli başlı davranışlar var. bunlardan ilki ukala insanın tavırlarını yok sayıp onun kendi kendisini sinirden yiyip bitirmesini sağlamaktır. en etkili tavrım budur fakat sağlam sabır ve irade gerekir. çünkü o kadar insan,kendini gerçekleştirememiş ve kendi dışındaki bireyleri önemsemediğini göstererek kendini önemli göstermeye çalışan bir insandır. o yüzden kendini önemli gösterdiğini dair onun iradesini kırdığınız zaman ne kadar hırçın ve saldırgan olabileceğini tahmin edebilirsiniz.

0

ukala insanları hiç sevmem onlarla asla muhatap olmak dahı istemem çalıştığım bir yerde öğrencinin bir tanesi de çok ukalaydi onunla asla muhatap olmadığım gibi onun sorduklarına cevap vermezdim ve onu görmemezlikten gelirdim hiç sevmem ukala insanları onları böyle yapan ukala olmasına zorlayan yada ol dedirten ne acaba merak ediyorum doğrusu tavrım dediğim gibi görmem öyle insanları asla.

0

ukala insanlardan uzak durulması gerekir.ukala insanları zaten kimse sevmez.boş boş konuşurlar genelde.hiç diyalog kurmamayı tercih ediyorum öyle insanlarla.

0

genellikle öyle insanlardan uzak dururmaya çalışırım. kendisinden hoşlanmadığımı belli ederim. kendisine de aynı tavırda davranırım.