0

internette zaman zaman videolarına rastladığım kişidir.videolarının yayınlandığından kesin haberi var mı bilmiyorum ama insanlar onunla muhabbet etmekten konuşmaktan hoşlanıyorlar kimisi dalga geçiyor onunla o da onunla dalga geçenlere güzelce bir şekilde cevabını veriyor.

0

bilmiyorum bu soru için cevabım yok kusura bakma

0

düğünüm var benim anlamıyonmu konuşmasıyla insanların sempatisini kazanan izmirli bi fenomendir

1

tiktok uygulamasıyla “ düğünün var benim anlamıyon mu ? “ repliğiyle ünlenmiş bir sosyal medya fenomenidir. izmir’in bornova ilçesinde yaşamaktadır. bir evi olmadığı ve sokakta yaşadığı söylentileri vardı. ancak hemşehrisi şarkıcı ayhan ulu ona destek olmuş ve hayatını değiştirmiştir.

0

bornovalı ayşe nasıl tanındı. sorusuna cevap olarak ilk seyyar satıcı olan ayşe çiçek satarken birisi ona geldi. ve evlenecek misin? diye sordu. bornovalı ayşe onu istiyom vermezlerse gaçacam sözüyle instagram,facebook,youtube vb. tüm sosyal medyayı kavurur geçen kişidir. ve onun videolarını alıp remix yapan kişiler sayesinde çok fazla üne kavuşmuştur. ama şuan yıl 2019 ne yaparsanız geçici ünlü oluyorsunuz. artık günümüzde böyle eski sanatçıların ünü azalmakta sosyal medya fenomenlerinin hiç bişey yapmadan ünlü olabileceğini görebiliyoruz. yani kafayı kullanıp bizimde ünlü olup çok fazla para kazanmamız bizim için ek gelir kaynağı ve fakirlikten, zenginliğe dönüş yapabiliriz. zaten sosyal medya birçok dünyaya hitap eden bir topluluk ağı olmuştur. gerçekten bu gençler bir alem çünkü çok güzel değişik eğlenceli videolar hazırlayıp bize sunum yapıyorlar.

0

çiçek satarken röportaj yapanlara denk gelip " düğünüm var benim anlamıyon mu" lafiyla ünlü olan fenomen.

0

sosyal medya fenomenidir. son dönemlerde herkeslerde bir yarıştır almış başını gidiyor.. herkes ünlü olma peşinde. eskiden insanlar daha sosyal idi aslında. ismi sosyal medya olmasına rağmen insanlari sosyallikten uzaklaştıran bir şey bu. virüs diyebiliriz.. sinsice yaklaştı insanoğluna.. tatlı tatlı sokuldu bir yılan gibiydi, sinsi. evet insanlar yakınken uzaklaştılar.. kafalar arasi mesafe arttı. her şey sıradanlaştı. düşünceler sırf karşı taraf için şekillendi.. kimse kendi düşüncesini yaşamıyor, o ne düşünür, bu ne der, demekten hiç kimse kendisi olmuyor. maske takıyorlar evet.. herkes nabza göre şerbet verir oldu. doğallıktan uzaklaşıp yapaylaştı her şey. insanlar ac gözlü oldu.. her şeyde.. mesela ilişkilerde, duygularda, her şeyde. o kadar seçenek var ki. bir erkek yuzlerce kız görüyor tek bir farenin ucunda. bir kadın yüzlerce erkek görüyor tek bir tıklama ile.. ve en güzeli olsun derken güzeli yaşayamadan yazık ediyorlardı güzel ne varsa. güzeli yaşadığını sanırken çirkinlikler sarmıştı bir sarmaşık gibi. insanlar artık utanmaz olmuştu, kolaylıkla kalp kırar olmuştu. saygı ve sevgi git gide azalıyordu. sosyal medya bağımlısı bir milletiz evet. gurur mu duymalıyız şimdi ne yapmalıyız? instagram kullanananlarda dünyada ilk sırada türkiye varmış biliyor muydunuz? yazık ki ne yazık. ulu önder atatürk bize emanet etti bu ülkeyi. peki bizler ne yaptık bu ülke için? hepimiz aldık elimize telefonları onun kalçası bunun sixpackleri storyler hikayeler stalklar... ne yaptık koca bir hiçten başka. eleştirdik haksız yere ve kalp kırarak. aşağılayarak.. değerlerimize ihanet ettik sırf birazcik daha takip edilelim popüler olalım diye. basit be iğrenç şeyleri meziyetmiş gibi gösterdik. algılar değişti nesil değişti.. peki bu neslin sorumlusu kim.. yeni nesil cok kötü.. yeni nesil şöyle böyle diyen hey sizi cehaletin mimarları.. bu yeni nesil tomurcuktu, gonca güldü peki neden su yerine zehir verdin? suçu hic kendimizde görmedik çünkü maskemiz sağlamdı. maskemiz yüzsüzlüğümüzün yüzü olmuştu. şu gülüp geçtiğimiz şeylerin kalitesine bak.. kıyamet koptu ey sosyal medya köleleri.. kıyamet o maskeleri yüzünüze oturttuğunuz gün koptu. daha kötüsü olamazdı herhalde.

0

izmir de çiçek satarken röportaj a denk gelir ve ünlü olur

0

çiçek satarak para kazanan bir ablamızdır sokak röportajına denk gelir ve fenomen olur

0

izmirli çiçek satan aklı dengesi yerinde olmayan bir ablamız röportaj sonucu tanındı

0

bildiğim kadarıyla izmir bornovalı ayşe ablamız çiçek satarak para kazanma yolunda ilerlerken bir roportaja denk gelerek fenomenlik yolunda ilerlemiş

0

izmirde çiçek satan bir kadındır. farklı komik kendine has videoları ile ün kazanmıştır.

0

herkes gibi bir şekilde hayatını sürdürmeye çalışan ve durumundan ötürü mesleki deformasyon diyebileceğimiz tuhaf hareketler sergileyen ama akıl hastası değil , onların kafası bizden iyi çalışan biy kadındır . instagram durmadan olmayacak kişileri fenomen yapar o da bir şekilde fenomen oldu.

0

belki bizim gibi atatürkçü müftü dedim ve istiklal savaşı sırasında her durumda bir hanımla birlikte cepheye giden ne izmir istihbaratını mustafa kemal’e ileten ninem ayşe çavuşun bilinmeyen maceralarını da yazarım özellikle ortadan kayboldu zamanları konyalı ve kullanıldığını anımsıyorum bornova’nın diğer önemli sakinleri ise gerekli ve boşnaklardır kwan’ın hele arnavutları da bunlara ekleriz bizim çocukluğumuzda bornovaya hey çam dibine yerleşen tüm göçmenler zaman zaman kasılarak biz avrupalıyız derler ama çoğunlukla etkinlik genelde girit ve ada kökenlerine tabii ki ama çoğunluk ve etkinlik genelde girip daha da kuzenlerimle levantenlerin burnuma belkim varlığını peşlerine bilmeyen yok musevi komşularımızı ve çarşı esnafı da unutmamak lazım yine bornova camilere pis söyleyelim buraları ile tarihte önemli bir yere sahiptir bu seni konuşuyorlarımızı ve çarşı 5000 yıllık tarihi konuşulurken bornova’dan gelen habere biliyorsunuz çam dibindeki hayır çalışmaları sırasında bornova sahiline izmir’in 8500 yıllık bir tarihi sahip olduğu ortaya çıktı hatta yakın zamanda çok daha eskilere gittiniz yine bornova sayısının gülüşünü çıkmak üzere gitlerle derneğinin kurucuları fabio nereden yine bornovadan çıktı türkiye’nin ilkleri hep burnuma yaşardı ve çıktı gerekli türker urla karantina adası nda konuştu habere bunlar karantina adası nda buluştular uğurlu belediyesi buca böyleyse bir izmir gelikleri derneği işbirliğiyle ne yapsın cem mübadelede yediklerini izmir ilkadım karantina adası nda gerçekleşti

0

bornovalı ayşe'yi ilk instagramda gördüm ve orda tanıdım hatta ilk videosunda benim düğünüm var bu cuma bu pazartesi felan çok gulmustuk çünkü çok tuhafimiza gitti sonra bir çok videosunu izlemeye başladık hatta oğlunun cezaevinde olduğunu öğrendik onun en yakın arkadaşı olan bir çocuk vardı onu da ayşe'yi de oradan tanıdık ayşo diyorduk hep benim arkdaşım vardı ayşo ya çok benziyordu ben de kız arkadaşıma sen ne kadar ayşoya benziyorsun ya dedim aynisın yani yardım bana küstü hatta

0

bornovalı ayşe bizim ablamızdır yaa bende bir izmirli olarak paunun sahip çıktığı tedavi ettirdiği ayşo ablayı severek takip ediyorum inşallah oğluna en yakın zamanda kavuşur pauyada hastayım çok kral adam helal ona sahip çıkıp koruyup kolluyor ilk tanınması bir video sayesinde oldu insanlar dalga geçenleri ezerlerdi ama ayhan aldı kurtardı yardım eli uzattı ve ona kanka oldu adamsın ayhan başa belasın :)) çokta çılgınsın. :))

1

izmirde çiçek satarak geçinen ayşe internete yüklenen ve komik bulunan videoları ile ünlü olmuştur.

0

bornovalı ayşe bir filmde repliklerle ünlenen bir insandır birçok nedeni vardır ünlü olmasında ama en büyük nedeni ise buraya biriktir kullanım görünenlere göre bornovalı ayşe akıl sağlığı yerinde olmayan bir bayandır bu yüzden pek çok yardım etmişlerdir yaptığı replikler ya sen insanları güldürmüş ve hikayelere konulmuştur birçok espri dede geçmeye başlamıştır bornovalı ayşe bu sayede fenomen olmuştur hello repliği ile paylaşılan videolar rekor kırmıştır bu sayede bornovalı ayşe eğitim türkiye tanınmıştır bornovalı ayşe birçok konuya da sohbete de konu olan bir insandır bornovalı ayşe yi tanımak da önemli bir şeydir o video izlemediyseniz çok şey kaybetmişsinizdir video hem güzel kaliteli hem de güldürme amacı güden gerçekten gülmek için yapılmış bir videodur bornovalı ayşe gerçekten güzel bir komedyen dir akıl sağlığı ne kadar yerinde olmasa da bornovalı ayşe önemli bir şahsiyettir bu yüzden yaptıkları güldürme amacı güden şeyler videolar çok tutmuştur tüm türkiye bu videoları izlemiş ve çok beğenmiştir bu yüzden bornovalı ayşe yetim türkiye sevmiştir öğrenim gibi birçok nerede doğduğu yaşın kaç gibi birçok bilgiye ulaşabilmektedir ama bu bilgileri insanlar o insanı yerde olmakta kullanmışlardır

0

evleneceğini zannedip satılan bi kadındır.

0

bornovalı ayşe halihazırda çiçekçilik yapan sosyal medyaya düşen videolarıyla ünlenen kişidir.