1

cofu zaman cevap vermek benim icin. cunku cevaplardan dolayi daha fazla kazanc elde wdebiliyorum. hele birde simsi iki kati kazanc olayi var sitede, dew kwyfime... ne kazanirsam iki katını alacagim. o yuzden cevaplardan ilerliyorum.

1

kesinlikle cevap vermek hem çok daha keyifli hem de çok daha fazla kazandırıyor. özellikle şuan da sitede iki kat kazanç var ve bu kazancı sadece cevap vererek elde edebiliyoruz. hepimiz çok iyi değerlendirmeliyiz bence bu şansı.

1

eğer ki amacımız para kazanmak ise tabii ki de cevap vermek çünkü cevap vermek daha çok kazanç sağlıyor. bu yüzden ben cevap vermeyi daha çok tercih ediyorum. çünkü soru sormak için soru sormak bana saçma geliyor gerçekten anlamlı ve güzel soru ol bulduğum zamanlar soruyorum .onun dışında sırf soru sormak için saçma saçma sorular sormuyorum. bu yüzden genellikle cevap vermeyi tercih ediyorum. bildiğim sorulara yorumu ve bilgimi katarak cevap veriyorum bilmediğim sorulara ise ilgimi çeken soruysa araştırıp o şekilde cevap veriyorum.

1

soru sormak sadece iki kuruş fakat cevap vererek daha fazla kazanç sağlayabiliyoruz.bence cevap vermek daha mantıklı oluyor.

1

felsefeye göre cevaplar değil sorulan sorulan oldukça önem taşır. bana göre bir cevaba ulaşıncaya kadar doğru soruları sormak faydalı olacaktır. :)

1

bence soru sormak çünkü insan bazen cevap vereniye bilmiyor onun icin soru sornak daha kolay geliyo soru sormak basit guzel olan zekaya sahip olan cabuk cevaplar verir