0

böyle site olarak sadece burdan kazanıyorum parayı başka yerden yada netten başka hiç bir yerden para kazanmiyorum işte çalışarak kazaniyorum sadece parayi böyle de güzel bilgi sahibi de oluyoruz bu şekilde ben sevdim bu siteyi işimi de seviyorum zevkle yapıyorum parami da helal bir şekilde alıyorum burdan da insallah alıcam parayı sabırla hırsla uğraşıyorum almak için.

0

boşuna başka sitelere vaktinizi ve enerjinizi harcamayın sorumaniden daha iyi kazandıran bir site yok. tecrübe ile sabit. başka siteler giderek kazanca hile kattılar ve şu an sorumaniden daha iyi kazanç sağlayan site yok. daha iyi verdiğini iddia edenler ödeme günü kapatıp kaçtı kaçmayan da kazancı aşırı derecede düşürdü. aylardır ayakta kalan bir burası var. başka yerlere vakit ve internet harcamayin boşa. zaten bu soruyu burda sormak da , başka isimler vermek de etik olmaz. hiç gerek yok bu kadar güzel kazanç sağlayan bir sitede böyle sorular sormayalım lütfen ban sebebi olabilir.

1

bitcoin uygulamasını indirdim jossse kardeşim. her gün girip bonus alıyorum. 475 falan oldu.1500 olunca kazanç elde edicez inşallah. bu şekilde kardesim kolay site.

0

sorumani sitesinden baska bi yerde para kaznamiyorum kazansam bile bu siteleri buraya yazmam neden baska sitelerin reklamini burda yapim ki belki bam sebebi olabilir.buranin kazanci diger sitelerden cok daha iyi çünkü burda kazanci si belirliyosunuz sizin calisma seklinize bagli bisey.sürekli aktif olup sorulan sorulara uzun ve mantikli cevap verirseniz baya kazanciniz olur.

0

@ayıboğan bitcoin uygulaması derken?. merak ettim valla , anlatır mısın?.ben de bir tek bu sorumani sitesinden para kazandım

0

internetten sorumani dışında başka yerden para kazanmıyorum.zaten çoğu güvenli değildir.onun için sadece bu siteden kazanıyorum.

2

internetten sorumani sitesi dışında bir de bitcoin uygulamasını kullanıyorum. henüz bitcoin sitesinden kazanç elde edemedim. inşallah ordan da iyi bir kazanç elde ederim.