0

istanbul eyüp sultan da binmiştim. gayet hoş ve güzel bir yaşanım

0

evet çocukken iki kez binmiştim oldukça keyif verici ve ürkütücü bulmuştum yüksek olduğu için .

0

evet , tavsiye ederim . ordu boztepe özellikle müthiş..

0

evet bindim,ankara, şentepede bindim bir kere çok güzeldi kuşbakişi her yer yuksekten gorunusu bir baska oluyormuş.

0

evet eyüp sultanda bindim gayet güzeldi fakat biraz sıra oluyo tabii

0

hayır hiç binmedim ama herkesin binmelisin kesinlikle demesiyle hem çok binmeyi istiyorum hemde çok merak ediyorum nasıl bir şey benim yükseklik korkum var bine bilirmiyim korkarmiyim binince çok düşünüyorum bunu insallah bindiğim de korkmam çünkü çok binmeyi istiyorum konusuldukca merakım daha çok artmaya başladı.

1

evet bir kaç defa teleferiğe bindim bende. izmir ve ankara'da bulunan teleferiklere bindim. izmir'deki daha keyifli ve güzel bir manzaralı bir yolculuktu. ama ankara'da ki beni biraz gerdi açıkçası. binalara çok yakın geçiyor. manzara falan da yok zaten hep binalar ve beton yığını görüyorsunuz. oldukça da uzun bir teleferik yolcuğu olmuştu ankara'da ki. insan bir yerden sonra geriliyor nedense. belkide birazcık yükseklik korkum olabilir. bir de pek güvenli de bulamıyorum nedense hep gözümde felâket senaryoları canlanıyor. :)

0

evet teleferiğe aydında binmiştim ve ilk binişimdi dimdik dağı cıkarkene cok korktum ve bagırmıştım kuzenlerim bağırma diye bana kızmışlardı hatta ama güzel bir şey güzel manzara gözüküyor güzel resim cekilebilirsiniz diye düşünüyorum

0

evet bindim ilk olarak samsunda sonra kartepede antalyada ve hepsi birbirinden güzel bu arada saymadığım ve aklıms gelmeyen yerlerde var ama ne yapalım

0

benim ailemin yarısı bursa da akrabalar vs hep orada bende herzman giderim vede tabiki gezilcek yer gorulcek yer bursa da uludaga giderken de var gezmek içinde var teleferik tüm bursa sanki ayalarinimizin altında diye dusunuyorum başka bir dünya var oraya gidip geliyorsun ya muhteşem herkese tavsiye ederim teleferigi bende.

0

evet teleferiğe birkaç kez bindim. ilk ankara'daki teleferiğe binmiştim. daha sonrasında izmir'de bulunan teleferiğe bindim.sonra ankara'da farklı bir yerde bulunan teleferiğe bindim . güzel bir ulaşım aracı.