0

her insanın zayıf noktası farklıdır . benim zayıf noktam ailemdi evlenince de değişmedi ama anne olunca şuan en hassas ve zayıf noktam kesinlikle evlatlarım. insanın kendi canından kanından olunca apayrı bir zaafı oluyor. biri ses yükseltse bile insan bozuluyor onlarla ilgili en ufak şey insanı üzüyor o yüzden direk evlatlarım diyebilirim.

0

herkesin zayıf noktası farklıdır bu insandan insana değişebilir . ama belli şartlarda herkes aynı tepkileri verir. örneğin saygısızlık , ahlaksızlık , dolandırıcılık , gibi durumlar bence insanların zayıf noktaları olabilir.

0

dövüş için boyun ve çenenin yan tarafları olarak söyleyebilirim ama eğer ki duygu olarak istiyorsan göreceli bir kavram olduğu için tam yanıt veremem.

0

insanların zayıf noktaları yani zaafları çoktur. kimi insanın zaafı paradır, kimi insanın zaafı hırsıdır, kimi insanın zaafı ailesidir, sevdikleridir. kişiden kişiye değişebilir bu durum.

0

kişiden kişiye değişir. birini psikolojik vururken birine dokunamazsin bile. fiziki vurursun ruhsal dokunamazsin.

0

insanların zayıf noktaları bir insana güvenip yarı yolda bırakması duygularımızla oynaması bu daha cok yıkıyor insanı sevipde sevilmemek daha cok zayıf düşürüyor insanı