0

günde 15 saat uyanık duruyorsam muhtemelen 13 saati internette geçiyor. malesef bende farkındayım bu kadar ilgi çekici bir şey yok ama sebebini bilmiyorum. instagramda mesela bişey yok biliyorum ama ana sayfaya girip yenileyip duruyorum. whatsapdan yazan yok açıp bakıyorum. twitter a girip sayfa yeniliyorum. ve sebebini dahi bilmiyorum. galiba hafiften üşütmeye başladım. teknoloji insanlara sahip olacak derlerdi de inanmazdım. doğruymuş.

0

en az on saatini işim gereği hep bilgisayar başında internetteyim

0

eskiden bilgisayarda 7/24 oyun oynardım artık oyunlardanda sıkıldığım için 7 - 8 saat oynuyorum

1

günlük ortalama 700 (yediyüz) kalori alıyorum ve bunu mutlaka gün içinde yatığı spor ve hareketler ile harcıyorum. kimi zaman 1000 (bin) kalori harcıyorum.

0

gün içinde zamanımın neredeyse en az 7 yada sekiz saatini internette geçiriyorum. ne yazık ki bu böyle. oynadığım oyunlar ve soru cevapladığım bu site zamanımın büyük bölümünü kaplıyor. you tube da izlediğim çok değişik alanlardaki videolar olsun araştırdığım sorguladığım konular olsun aynen günümün ve gecemin büyük bölümünü oluşturuyor. ne olursa olsun ben bu durumdan her şekilde memnunum.

0

7-8 saat işi geregide haliyle internet ihtiyacı duyuluyor

0

ben ev hanımı olduğum için evde sıkılıyorum ve ne yazık ki günümün yarısını internette vakit harcıyorum, toplum olarak internete bağımlı durumdayız

0

günde yaklaşık 2 -3 saatimi internette harcıyorum.

0

günde ortalama internete çok bakarım eğer internetim varsa en çok takıldığım sosyal medya youtube youtube'a aradığım herşeyi bulabildiğim için youtube çak fazla bakıyorum neredeyse takip etmediğim bilindik hüç bir youtuber yok bazı kekolar var tabi onları takip etmiyorum ikinci olarak ta instagram kullanıyorum bi ara fazla takipçim olsun diye herkezi takip ediyordum ama bıraktım neyse ben instagrama çok bakarım sebebi ise kısa ve komik, eğlenceli videolar ve fotoğrafların bulunması youtube'a ki gibi 10dk değil ya videolar 1 dk olduğu içinde fazla bakıyorum benim en çok baktığım hatta sadece bu ikisine bakıyorum benim baktığım sosyal medyalar bunlar işte.

0

günümün 6 da 1 ini internet başında harcıyorum yaa oyun indiriyorum ya dizi izliyorum

0

çok zaman geçirmiyorum . ama bir kaç gündür sorumani yi keşfettiğim için arada takılıyorum yeni merak sonucta

0

aslında saat olarak hiç hesaplamadım ama sabah uyandığımda whatsap mesajlarına cevap veriyorum twitter’da ve instagramda geziniyorum biraz sonra okula gidiyorum yolda da biraz twitter’a ve instagrama giriyorum yani boş bulduğum vakitlerde çoğu zaman sosyal medyadayım

0

yani tam olarak hesaplanmadı eskiden ara sıra internete giriyordum sadece whatsapp ve facebook toplam günde bir saat falan internete geçiriyordum şu anda sorumani sitesine katıldığım için en az günde 5 saat internete geçiriyorum ama tam olarak de hesaplamadım çünkü sabah saatleri en az 2 saat aralıksız siteye katılıyorum ondan sonra da ara sıra katılıyorum akşam saatlerinde de 2 saat katılıyorum yani toplamda sanırım 5 saattir internette geçiriyor.

0

en az beş saatimi harcıyorum bazen hiç çıkıyorum şarz bitmese duracağım yok

0

neredeyse tüm günümü internette geçiriyorum diyebilirim.bir de bu siteyi de şimdilik denemek istiyorum.paramı çekebilirsem artık 7/24 bu sitede takılacağım gibi görünüyor.

0

zaten günümün yarışı 3 şeye gidiyor ilki okul ikincisi internet telefon üçüncüsü ise kesinlikle telefondan ya da internetten daha çok önem verdigim uykudur ź

1

çok fazla ne yazık ki. önümde bilgisayar elimde telefon, sürekli açık, sürekli bir uyaran var. neredeyse uyku, yemek, temizlik dışında sürekli elimde artık. ha en azından boşa vakit geçirmiyorum vakti nakite çevirmek için uğraşıyorum. verimli kullanmaya çalışıyorum interneti. bugüne kadar bana bir zararı olmadı faydası oldu.

0

internete telefondan giriyorum ve ve 4-5 saat zman harcıyorum çalışmıyorum genelde evdeyim fırsat buldukça internete giriyorum

0

eskiden internette çok daha fazla vakit geçirirdim bir sürü fil ve diziler seyrederdim ve bundan keyif alırdım . fakat artık fiziksel olarak kendimi iyi hissetmiyorum . eklem ağrıları , gözlerimde ağrılar oluşmaya başladı . ara vermeye ve vaktini başka türlü harcamaya karar verdim . internette yine vakit geçiriyorum fakat eskisi kadar değil , en fazla iki saat sra veriyorum sonra akşam biraz giriyorum . bu şekilde vakit geçirmeye çalışıyorum . internet beni yormaya başladı diyebilirim .

0

ben günde 5-6 saat arası iş yerinde çalışmaktayım, onun dışında eve geldiğim gibi internetten hiç ayrılmıyorum taa ki uyuyana kadar