1

sorumani uygulamasına eklenmesini istediğiniz özellikleri yorumda belirtir misiniz?

*Sorulara cevaplardaki gibi minumum karakter sınırı getirilsin
*Sorumani ile direkt iletişime geçebilmemiz için canlı destek butonu eklensin
*Sorumani sitesinin uygulaması yapılsın
*Siteye referans özelliği gelsin, referanslarımızın gelirlerinden pay alalım
*Cevap verilmeyen soruları belli bir sayıya ulaşan üyeler soru soramama cezası alsın

6 cevap
0

bence yazılan cevaplar daha detaylı bir filtreleme sisteminden geçmeli. bazı kullanıcılar aynı şeyleri yazıp duruyorlar ya da saçmaladıkça saçmalayıp cümleleri uzatıyorlar. bu da bence haksız kazanç getiriyor.

0

cevapları düzenleyebilme özelliği olsa yeter.

0

sorumani’de eklenmesinş istediğim özellikler var elbette.
-gelen ve giden mesajları silebilme özelliği gelmeli.
-sorularından hoşlanmadığımız kişilerin, sorularını görmemek adına engelleme butonu gelmeli.
-sorumani uygulama haline getirilse çook iyi olur.
-kazanç oranlarında biraz artış olsa bizi daha çok teşvik eder. ( tabi bunu ilerleyen zamanlarda gerçekleştirebilirler anca, çünkü site şuan hiç bir yerden reklam almadığı için gelir elde edemiyor.)
son olarakta,
-yazdığımız cevaplarda bazen yazım hataları yapabiliyoruz, bu hataları düzeltebilmemiz için bir düzeltme butonu gelirse,site tamamen mükemmelleşir.

0

mesajlarım silinmesini istiyorum ve cevaplar bazen yanlış yazıyorum imla hatası gibi olmuş oluyor duzeltemiyorum o gelsin ve birilerini engelliye bilelim rahatsız olduğumuz insanları bu kadar bunlar olursa site daha güzel olcak ben memnunum burdan

0

benim kendi düşüncem suan site zaten oldukca basarılıdır. lakin illa bir değişiklik yapılması gerekiyorsa ben bunun kazanc oranlarının yükselmesini isterim. bir diger beklentim ise sayfanın bir mobil uygulaması olmaktadır. bu uygulamanın oldukca ilgi görecegini düşünmekteyim.

0

birilerini engelleme özelliği gelsin istemediğimiz kişilerin sorunlarını görmeyelim 5 ten fazla art arda aynı tür soru soranlar bir süre soru soramasın