0

evet kesinlikle het mesleğin kendine göre bir zorluğu vardır. hicbir mesleği kucumsememek lazım. bazı meslekler dilde yada sözde kolay olabilir ama ben hicbir isin %100 kolay olduğunu düşünmüyorum. ornegin bi ara öğretmenliğin çok kobay olduğu söyleniyordu . ama öyle değil insanları egirltmek birşeyler öğretmek sanıldığı kadar kolay değil. bazı öğretmenler yarim gün çalışıyo diye özellikle onlar için soylenirdi . ama öyle olduğunu düşünmüyorum. her mesleğin zorluğu vardır. rabbim herkesin işine gücüne kolaylık ve bereket versin . sevgi ve selamet ile

0

evet bence de her mesleğin bir zorluğu vardır .kimine göre başkasının mesleği kolay gelir, kendi mesleği zor gelir ama içinde bulunduğumuz zaman bir mesleğin asıl zorluğunu anlayabiliriz. mesela kuaförlük mesleği bakıldığında kolay gibi gözükebilir .ancak onların da hiç dinlenme fırsatı olmuyor ve sürekli ayaktalar.

0

her mesleğin bir zorluğu vardır bence kimisi şoför olmaktan şikayetçi kimisi öğretmen olmaktan her mesleğin mutlaka kendine göre bir zorluğu vardır.