0

yeşilçam izlemeyi çok severim bugün bile sıkıldığım zaman hala açar seyrederim ve çok eğlenirim gülerim . hababam sınıfı , bizim aile, gulen gözler , neşeli günler , milyarder , namuslu bunlar çok güzel filmlerdir aklımda kalmıştır. bunların yanında romantik filmleri de severim . al yazmalım , sultan , dönüş , devlerin aşkı gibi filmler ayrıca yılmaz güney'in sürü duvar ve yol filmi aklımda kalan filmler arasındadır . kars muratlar tarkan kar felan da aklımda kalmıştır daha sonra seyretmesine bu filmleri . büyük usta kemal sunal'ın güldüren adam öğretmen , deli deli küpeli , üç kağıtçı , tosun paşa , şaban oğlu şaban , köyden indim şehire korkusuz korkak , garip gibi filmleri de aklımda kalmıştır . keza şener şen ilyas salman çok önemli bir oyuncudur . kibar feyzo , davaro, zübük gibi filmleride hala keyifle seyrederim .

0

yeşilçam filmlerini seyrettim. zaman tunelinde gezersek eger ediz hun kartal tibet tarık akan erol taş hulusi kentmen ali naşit kemal sunal halit kocatepe kadir inanır sadri alışık kenan isik şener sen munir ozkul zeki alasya metin akpinar adile naşit belgin doruk hülya koçyiğit fatma girik turkan şoray filiz akın neriman köksal ayşen guruda gibi daha nice değerli santcilarimiz vardır. filmlere gelince çok güzel hababam sınıfı serisi süt kardesler köyden indim şehre aile serefi gibi filimleri hatırlatmakta yim.

0

yeşilçam filmlerini çok severim. yeşilçam oyuncularından en çok kemal sunal, türkan şoray, hülya koçyiğit, ayşen guruda,kadir inanır, güdük necmi, münir özkul, gülşen bubikoğlu gibi oyuncuları çok severim. en sevdiğim filmler:
-balıkçı azize, sezercik, selvi boylum al yazmalım gibi filmleri çok severim.

0

öncelikle şunu belirtmek isterim ki kadının bir mal gibi meta gibi televizyonlarda boy göstermesi hiç ama hiç hoşuma gitmiyor yeşilçam deyince akla ilk gelen isimler tarık akan emel sayın gülşen bubikoğlu feri cansel cüneyt arkın rahmetli ayşen gruda gibi isimler çocukluğumuzda yeşilçam filmlerine hepimiz izlemişizdir diye düşünüyorum elbette ben de izledim.
ama çoğu film ahlak bozuyor keşke bize izlet meselerdi. bunları göz önünde bulundurarak bizler çocuklarımıza bu tarz filmleri izle etmeyelim.

0

yeşilçam filmleri izlemeyi severim.sevdiğim karakterler kemal sunal,şener şen, tarık akan,cüneyt arkın, yılmaz güney,filiz akın, türkan şoray, adile naşit, münir özkul gibi isimlerdir,mesela tosun paşa yol,baba, malkoçoğlu gibi filmler aklımda kalanlardır.