0

ben de daha çekmedim ama çekeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yatırıyorlar iğdır güvenilir bir sitedir öyle olmasını umuyorum çünkü yorumlar gayet iyi ve güzel şekilde paramı çektiğimde de buraya olumlu sonuçlar yazacağım

1

yedi kez ödeme talebinde bulundum. sabırsız insanım ödeme eşiğine geldiğimde talep ediyorum. her seferinde sorunsuzca aldım. darısı diğer ödeme talep edeceklerin başına benim de yeni ödemelerime inşallah.

0

ben henüz daha cekim yapmadım ama bende yapmayı düşünüyorum gecemi gündüzümü verip emegimin karşılıgını alıcam hatta ilk defa bir siteden para cekicem

0

evet defalarca odeme talebinde bulundum ben. hemen hemen 6 defa mi 7 defa mi ne ;) hemen ulasiyorum ben limite. ondan. :) birde suan iki lati kazanc var ya sitede. dun sitede bu etkinlikten yararlanmadan kazancima bakmistim. 11.96 idi... 1 saat ugrqstim biraz. 15.18 tl ye ulastim. insallah bu gece limite ulasmak var hedefimde. :) herkese bol kazanclar bu cevaplardaki iki kati kazanc ile birlikte. umarim herkes iyi degerlendirebilir bu etkinligi. :)

0

sorumani'den 5-6 kez para çektim.sorun yok yani.bazen 2. gün, bazen 3. gün yatırıyorlar.ben toplamda 342 lira çektim.

0

alan insanlar var bunu dile getiriyorlar kimi ödeme kanıtıyla kimi buradan. bence güvenilir bir site. vakit ayırıp emek harcıyorsun ve emeğinin karşılığını alıyorsun. güzel bir his. bende 25 tl yapıp çekmek için uğraşıyorum. umarım alabiliriz.

1

sorumaniden bu zamana kadar yaklaşık olarak 136 tle para cekmişligim var.simdi de 30 tle yapıp ödeme talebi vericem inşallah.

0

hayır daha çekmedim ama sabırsızlanıyorum o gün için düşünsene verdiğin emekler artık elinde