1

aslında rüyaların gerçek hayattaki olabilecekler ile ilgili insanlara verdiği ipucu veyahutta detay çok sınırlı düzeyde olur.bunda ki ana etken ise rüyayı gören bireyin rüyayı gördükten sonra rüya ile ilgili devamlı şekilde kafasında düşünmesi ve bu konu ile ilgili yapmış olduğu yorumun gerçekleşeceğine dair devamlı surette bir enerji boyutunda olması önem arz eder.hal böyle olunca rüyayı gören kişi bir anlamda rüya ile ilgili olmasa bile karşısına çıkan ve rüyayı gerçekmiş gibi değerlendirecek koşulları olduğu gibi kabul eder ve böylelikle de rüyasının gerçekleşmiş olduğunu düşünür. şahsen bende bazen görmüş olduğum rüyaların etkisine girdiğim olmuştu ve insanda ciddi oranda da tedirginlik oluşturan bir durum bu.o yüzden herhangi bir rüya gördüğüm zaman bu rüya ile ilgili yorumları mümkün mertebe okumam ki kafamda o rüya yorumu ile birlikte rüyayı bir anlamda sağlam bir zemine oturtulması ne izin vermem. son olarak görmüş olduğumuz bazı rüyalar uykuya dalmadan önce maruz kaldığımız görüntüler,videolar veyahutta okumuş olduğumuz kitaplar ve izlemiş olduğumuz tv programlarının etkisinde de kalıp, onlarla ilişkili halde olan rüyalarda görebiliyoruz.

0

evet gördüğüm rüyalar genellikle çıkıyorum zaten özellikle son zamanlarda gördüğüm çoğu rüyanın haberci rüyalar olduğunu düşünüyorum çünkü yaşayacağım çoğu olayı öncelikle rüyamda çeşitli semboller halinde değişik mesajlarla görüyorum ardından rüya tabirlerine baktım için ileride bu tabiri uygun olaylar yaşadığında rüyanın bana gerçekten haber verdiğini anlamış oluyorum. ama çok fazla ciddiye alamadığım için nedense önceden bir önlem almayı da beceremiyorum sanırım. üzerine fazla kafa yorsam ve uyandığımda rüyalarımı da hatırlayabilsem aslında çok güzel çözümler üretebilirim hayatım için ama zaten hayatı akışına bırakarak yaşamayı daha çok seviyorum ben.

0

evet.etkisi altında kaldığım kişilerin ve olayların içgüdisel olarak rüya gördüğümde ortaya çıkar. rüyalarda gördüklerim genelde yatmadan önce düşündüklerim oluyor ve onlarla ilgili kurduğum hayaller ile ilgili oluyor.ben genellikle gördüğüm rüyaların anlamlarıyla hareket etmeye çalışırım bu şekildede doğru sonuca ulaşırım.çünkü kişilerle olan etkileşimlerde radyosyonun önemli bir beyin faktörü olduğunu düşünüyorum çünkü beyni neye doğru yöneltirsek bize gökyüzü o sinyali verir.ve rüyalarda bu da etkileşim sağlar böylelikle rüyalar gerçekliliğini yansıtmış olur.

0

evet, benim gördüğüm rüyalar hep çıkar. bazen gördüğüm rüyaları hatırlamam ama rüyadan aklımda tek kalan kişi filan varsa ve o kişiyle alakalı bir şey duyuyorsam anlarım ki o kişiyle ilgili gördüğüm şey buymuş demek ki derim. ama öyle çok sık rüya görmem ben. işte görmüş olduğum rüyalarda çıkıyor böyle.