0

siz evlilik siteleri ve programı hakkında ne düşünüyorsunuz?

sizce de evlilik siteleri ve programları gerçekçi mi , gerçek aşk orada bulanabilir mi ?

4 cevap
0

bence şu evlilik programları iyi ki kalktı inanın rahatladığımı hissettim. çünkü çok fazla program vardı ve artık insanlar saçmalamaya başlamıştı ekran önün de. yani kalkıp oynayan garip haraketler yapan komik tavırlar vs. ben açıkcası evlilik programlarını doğru bulmuyorum bana göre kalktığı iyi oldu.

0

boş insanların hiçbir şeye bı sap olamayanların çıkar ve para üzerine kurmaya çalıştıkları mantık evliliği. bunların çoğu da birbirini dolandırıp kaybolup giderler zaten. sevgi ve aşk yoktur aralarında. tamamen çıkar. ülkemizde bunların yasaklanması lazım. hala televizyonda bunların yayınlanmasına izin veriyorlar.

0

hepsi yalan dolan insanlara sadece izlettirmek için şov amaçlıdır asla bi gerçekciliği yoktur bizleri oyalamak işimizden gücümüzden alı koymak için ha başarıyolarmı başarıyolar bi kavga çıkartırıyolar herkez izliyor reyting artırmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyolar

0

evlilik programları mantık olarak gerçekten çok güzel programlar ama çok fazla cılkını çıkardılar bu programların çünkü dünyada 7 buçuk milyar insan varken çoğu insan kendini yalnız hissediyor evlenecek birini bulmak gerçekten çok kolay bir iş değil kaybedenler kulübünde denildiği gibi bunca insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız bunu sorgulamak lazım insanlar birbirine güvenmiyorlar insanlar birbirlerini tanımaya çalışmıyorlar ya da tanıyacak ortamı bulamıyorlar.
evlilik programlarında gerçekten güvenilir insanlar olsaydı ve doğrular üzerine kurulu bir program olsaydı herkesin işine yarayabilirdi. ancak ne yazık ki bu programlar sadece ve sadece kurgu üzerine para ile tutulmuş insanlardan oluşuyor 40 yılında bir gerçekten dürüst bir insan da çıkıyor dur belki ama çoğu yalan dolan şükür ki bunları yayından kaldırdılar.