0

sevdiğiniz için neler yaparsınız? ne yapmasını istersiniz

sevdiğiniz için neler yaparsınız neler yapmasını isterdiniz ? elinizdeki her şeyi yapmayı mı yoksa ne olursa olsun çabalamaz mısınız ?

5 cevap
1

yani şöyle anlatayım kardeşim, sevdiğim kişi hakediyorsa onun için yapamayacağım fedakarlık yoktur. yaptığım fedakarlıkları taviz olarak görüp, beni insan yerine koymazsa, kusura bakmasın ben onun için o saatten sonra kılımı bile kipirdatmam. ne yazık ki ahir zamanda olduğumuz için herkes kendi menfaatini, çıkarını düşünüyor .bu anlamda fazla fedakarlık üzüntüden başka hiç bir şey getirmez. o yüzden de fazla dozajini aşmadan, bir takım fedakarlık yapmak yeterli gelir.

0

gerçekten sevdiğine inanırsam yapamacağım şey yok ama bu devirde malesef çok zor seven bulmak hep menaffat peşindeler nekadar seviyorum desede inanamıyorsun kolaymı öyle bulmak bulursanda ne derse yap ama sen degıl seni seveni al bu çok önemli sonradan sevebilirsin önemli olan seni seven yoksa bi ömür ha sevdi ha sevecek die mecnun gibi gezersin sevmek aşık olmak çok farklı kavramlar sevmek canını vermek demek onun için ölüme bile gidersin seven insan neler yapmazkı neler yeterki yürekten istesin çabalasın ben mesela inanıyom beni sevdiğine ne isterse her ne olursa onun için yaparım yeterki güveniyim şimdi bakıyorum hemen sıkılıyorlar terkediyorlar birbirlerini yada aldatıyorlar bu insanın şevkini kırıyor

0

sevdiğim kişi için eğer sevgim karşılıklıysa elimden gelen her şeyi yapmak isterim. sevgimin kıymetini anlayan bir insana güzellikler yapmak, ona iyi davranmak hem sevgimizi güçlendirir hem de aramızdaki bağı kuvvetlendirir diye düşünüyorum. ama platonik olduğum ya da yeteri kadar kıymet görmediğim insanlar için ne kadar çabalasam da tek kaydeden ve yorgun düşen ben olduğum için, kendimi frenlemek ve mantıklı kararlar almam gerekir diye düşünüyorum.

0

sevdiğim kişi beni hep sevsin beni hiç bırakmasın ömrü hayatı boyunca beni sevsin hiç vazgeçmesin bütün engellere karşı gelsin

0

sevdiğim için herşeyi yaparım lakin sevildigimi bildiğim muddetce. sevgi karşılıklı olmadı gereken bir duygudur