0

herkesin zevk ve ihtiyacına göre hediye beğenmesi değişir. eskiler ayna hedermis çünkü benim sende gorduğum güzelliği sende aynaya bakarım gör demek isterlermis

0

eskiden sevgiliye ayna almak sana senden daha güzel bir hediye veremem anlamına gelir aslında çok güzel ve çok romantik bir hediye ama kıymetini bilen çok nadir kişi olur bu devirde ne alınacağına gelirse alacak hiçbirşey bulamadıysan anılardan hediye yaratılabilir

0

eskiden ayna hediye etmek karşısındakini sevmek demek oluyormuş bir nevi aşkını itiraf etmekmiş. bunu da babamdan öğrendim o anneme ayna hediye ederek kalbini açmış ve annemin aynayı aldığını görünce sevdiğini anlamış hemen ailesini alıp annemi istemeye gitmişler. sevgiliye birçok şey alınabilir isme özel hediye kartları, yastık, kolye, saat alınabilir. ayrıca kazak, özel bir kutu içinde çikolatalar falan alınabilir.

0

eskiden sevgililer de şimdi olduğu gibi hediyeleşme isteği vardı tabi ki fakat şimdiki imkanların hiçbiri o zaman olmadığı da aşikar. ne android telefon, tabletler ne de teknolojik bir alet. o yıllarda en çok sevgiliye hediye edilen eşya aynaymış. anlamı da o kadar ince ki keşke eskilerde yaşasam da bir ayna gelse hediye diyor insan içinden. sana senden daha güzel bir hediye bulamadım demek istiyor bu hediye. ne kadar ince , ne zarif bir düşünce bu.

0

sevgiliye cok güzel hediye alınabilir fakat sevgilimiz yok.

0

bencede aynadır. eskiler ayna alırdı bunun anlamı ise sana alabileceğim en güzel hediye sensin demektir.bence gayet mantıklı sizde alabilirsiniz.