0

bu sitenin nasıl kazancınız sağladığını bizzat kendilerinin sordum discorddan vallahi henüz kimse öyle bir net bir açıklama yapmadılar, ama sitede yazan kuralları benim yerinde reklam yerleri ve ek kaynak gelirlerinden insanları ödemelerini yapıyorlar. yani şöyle bir olay yok galiba soruların altına cevaplayarak onlara para gidiyor diye bir olay yok diyebilirim. yani bu çoğunlukla olan bir sitede de öyle bir şey yoktur. çünkü gene zaten internet sitelerinden para kazandırma platform sitelerinde genelde zaten yan ya da üst segmenlerde reklamlar görmek mevcuttur. bu reklamları zaten biz sitede durduğunuz sürece onlar güzel bir kazanç güzel bir gelir elde etmekteler. tabii ki de birçok yazar birçok kişinin parası bu reklam gelirlerinin en önemli olmuş farklı kaynaklardan da para alıyorlarmış. yani bu size de ki amaç çok güzel bir şey tabii ki de her siteye reklam koyarak bir geri iade edecek çünkü bayağı bir siteye gezdin her de zaten reklamsız de bir şey yok reklam olmak istedi para vardır. yani güzel bir anlayış içerisinde ver ama bunu kendi aralarında saklı varmış. bu konu tamamen özelmiş yani paylaşmayı pek uygun görmüyorlar bence de çok doğru karar yani herkese söyleyerek kimse bilmiyorum. ki daha iyi bari nerede ödediğini kendileri bilmesi çok iyi bir şey, sadece sen burada işini görevini yaptıktan sonra talep edeceksin sonra paranı aldıktan sonra bazı işlere karışmakta fayda vardır. ben kendilerini sordum öyle bir cevap aldım, saygı duydum güzel iş çıkartıyorlar güzel de gelirleri vardır diye uyuyorum çünkü burada birçok kişinin parası büyük miktarda bile olsa her gün neredeyse ödeme yapmaktalar. ama bu ödeme yapmakta her gün bir para ediyorsun ve bu paraya sordum da öyle bir sıkıntımız hiç olmadı dediler yani güzel son derece güzel bir para kazandırma platform sitesi. yani şurada ki amaç üzümünü ye bağını sorma.

0

sorumani sitesi gelirini reklamlarından ve üyelerden elde ediyordur.kendi sordukları altın sorulardanda gelir elde ediyordur

0

her site olduğu gibi sorumani google'dan almış olduğu reklamlar üzerinden gelir elde etmekte. arada bir tıklarsak eğer sitenin devamlılığı için katkımız olmuş olur. netice de onlar kazanırsa bizde kazanırız.

0

sorulan sorulara cevaplar vererek elde ediyorsun

1

sorumani sitesi, en büyük geliri reklamlardan elde ediyor.