0

galatasaray'da forvet sıkıntısını çözmek için bir çok oyuncuyla görüşmelere başlandığını söyleniyor ama sezonun başından beri gomis'in yokluğunu mumla arıyor, şampiyonlar ligi'nde mücadele ediyorken gruptan çıkma başarısı gösterememişti forvet yokluğu yüzünden ve devre arasında oynanan 3 resmi maçta da belli oldu.oyuncularının kendi insiyatifine kalarak sonuca ulaşıyor bu da çok büyük bir risk çünkü takım kadrosu dar, elde ki tek kalan forvet olan eren derdiyok'un gidişi ile daha da büyük sıkıntılar yaşadığı ortada ama bir transferle iyi yerlere gelebilir daha da.forvet transferi gerçekleşmesse eğer takım içinde sorunlar çıkar, kulüp yöneticileri topa tutulur ve galatasaray bu sezon çok zor şampiyonluk yarışında bulunur.

0

maddi açıdan sıkıntı olur onun dışında da pek bir şey sanmıyorum

0

devre arasında bile antalya kampına santrafor suz giden bir galatasaray vardı şu an için ben ligde iyi olsa da ilk ankaragücü maçında başarılı oldu sonrasında kupada penaltı olmasaydı eğer bolu sporu yenemezler de takımda forvet olarak şu an tek ileri uçta sinan gümüş var dün akşam ise göztepe ile karşılaştı maç oynayan takım göztepe gol atan ise galatasaray oldu ama yönetimin hala bir hamlesi yok çünkü bu sinan gümüş hiç mi sakatlanmicak bu adam hiç mi kart görmeyecek hiç mi yorulmuyor önlerinde ziraat türkiye kupası, lig, avrupa ligi var bu adam hangisine yetişsin taraftar bile ilerleyen günlerde yoğun maç temposu ile devam edecek galatasaray başarılı sonuçlar alamayacaktır bu da futbolcunun değil hatta futbolcuların değil yönetimin yaptığı bir düzensiz çalışmadır.

0

galatasaray şuan da ligin en çok gol atan 3 takımından birisi konumunda, aslında buda santraforsuz da oluyor mu ? sorularını akıllara getirebilir. fakat ben durumun böyle olduğunu pek zannetmiyorum. galatasaray ligin zayıf ekiplerine karşı özellikle iç saha da oynadığı maçlar da 10 kişi dahi çıksa maça en az 2 farkla kazanabilir bunu net olarak iddia ediyorum. çünkü oranın atmosferi olsun fatih terimin iç saha maçlarına verdiği önem olsun bunları göz önüne aldığınız zaman iç saha da sıkıntı yaşaması hiç kolay değil. yukarı da bir arkadaş takır takır top oynuyor takım demiş büyük ihtimalle ankaragücü maçından bahsediyor fakat ankaragücü ligin en zayıf kadrosuna sahip takımı ve mali bir sıkıntı içerisinde bu çoğu insanı yanıltıyor. günlük düşünce futbolda çok büyük sıkıntı yaratan bir durumdur.çünkü bu tip takımlara karşı gol üretmek pek zor olmuyor. defans kurguların da her zaman problem oluyor ve bunlardan dolayı ileride iş bitiren 1-2 futbolcunuz olması durumunda bu tip maçlardan çok rahat galip olarak ayrılabiliyorsunuz. fakat iş avrupa sahnesine döküldüğü zaman tamamen değişiyor. avrupa sahnesinde karşınız da ki takıma eğer skor üretemezseniz bunun affı olmuyor ve genelde sonu bu işin hep hüzün oluyor. ben galatasarayın bu saatten sonra acele transfer yapıp öyle ismi geçtiği gibi pato veya alandan birini alabileceğini düşünmüyorum. zaten alanı satacak olan çin kulübe, west ham forması giyen isviçreli futbolcu arnautovici alamadığı için forvet transferi yapana kadar alanı kadrosunda tutacağını açıkladı. buda şubatın 8 ine kadar bekleriz demek oluyor çünkü çin de transfer dönemi şubatın 8 inde sona eriyor. bizde ise 31 ocak. pato transferinin ise olmama sebebi patonun yıllık 7 milyon euro kazanması. galatasarayın da pato ya 8 milyon euro verme gibi bir ihtimali yok. neden 8 derseniz kazandığından 1 fazlasını vermeniz gerekiyor ki, o oyuncunun aklını çelip ülkenize getirtmek için bir sebebiniz olsun. ben bu saatten sonra galatasaray alırsa en fazla bony transferini tamamlar diye düşünüyorum. eren derdiyok da mecburen affedilmek zorunda kalacak çünkü elde hiçbir forvet olmuyor. göztepe maçında da görmüş olduk ki galatasaray gerçekten çok büyük bir şans eseri 3 puanı hanesine yazdırdı. göztepenin kaçırdığı penaltı, direk dönen 3 tane topu varken karambole gelen bir golle izmirden 3 puan almak gerçekten çok kritik. 3 hafta sonra uefa avrupa ligi maçlarının başladığını da hatırlatmakta fayda var. ben galatasarayın eğer ki 2 tane santrafor transferi yapmaması durumunda lige ve avrupaya 1 şubat itibari ile havlu atmış olacağını düşünüyorum. çift kulvar da forvet olmadan ilerlemek oldukça zor. favori takımların elenmesinden ötürü türkiye kupasında açık ara favori olduğunu düşünüyorum. fatih terim türkiye kupasına çok önem veren bir teknik direktör.sezonu en azından 1 kupa alarak tamamlamak için fenerbahçe başakşehir ve beşiktaşın da olmamasından dolayı burada hata yapmayacağını düşünüyorum.ligde ise tahminimce 25. hafta gibi galatasaray lige havlu atar.

0

galatasaray forvet alınmasa bile hiç sıkıntı yaşayacak gibi durmuyor. takır takır top oynuyor adamlar.