0

sitede para kazanmak için harcadığımız elektrik , kazandığımız paradan daha fazla diye düşünüyorum.

0

evet ben daha önce bir kaç kez ödeme aldım ve güvelir bir site bu yönden kuşkunuz olmasın genellikle 3 iş günü içerisinden paranız banka hesabına yatıyor. kazanç sekmesi kısmına tıklamalısınız ve kazandığınız para 25 tl üstü olmak zorunda eğer bu kotaya geldiyseniz eğer hemen aşağıda para çek butonuna tıklayınız oraya çekmek istediğiniz tutarı yazınız eğer yeni üyeyseniz size banka iban numaranızı sormaktadır bu iban numaranızı oraya yazın ve para çekme talabinde bulunun daha sonra zaten işleminiz gerçekleşmiştir vs gibi bir yazı göreceksiniz hemen aşada bir sekme var ödeme geçmişimi gör diye oradan da bakabilirsiniz buna 3 iş günü kadar beklemeniz geriyor çünkü site vermiş olduğumuz cevapları veya sormuş olduğunuz soruları kontrol ediyor herhangi bir kopya içerik var mı yoksa kişi gerçekten kendi emeği veya hakkı ile ki kazanmış gibi inceleme ve araştırma yapılıyor 3 iş günü içerisinde de paranızı yatırmış oluyor hesabınızı kontrol edebilirsiniz zaten ödeme geçmişinden de ödenip ödenmediği i görebilmeniz mümkündür. ancak kopya içerikli herhangi bir yazı yazmışsınız zaten site size uyarı veya mesaj yolluyor ve bu şekilde öğrenmiş oluyorsunuz buna dikkat etmelisiniz. yaptığınız yorumlar yazılar eğer düzgün içerikli ise yazılımı olsun veya kopya içerikli değilse bu şekilde paranız yatıyor. bende dhaa önce bir kaç kez para çekimi yaptım bu bakımdan sağlam güvenilir bir site soru mani sitesi kullanışlı basit ve güzel bir site herkese tavsiye ediyorum para çekim işlemini anlattığım yollar ile yapabilirsiniz. 25 tl veya üstü olması gerek çekmeniz için.

0

ben defalarca ödememi aldım bu siteden. yani bu siteye ödemeler konusunda güvenebilirsin. ha belki bir iki gün geciktirebilirler. o da site içerisinde ödeme taleplerinde yoğunluk vardır. yoğunluklardan dolayı geciktirebilirler yani. benimde öyle bir kere gecikti ödemem. ama o sıra gerçekten bir çok kişi ödeme talebinde bulunmuştu. birde ödeme talebinde bulunan kişileri incelemeye aldıkları için uzun sürüyor yani iş... ama genel olarak 3 "iş" günü içerisinde yatırıyorlar paranı. için rahat olsun ben ve benim gibi birkaç ödeme alan çok arkadaş var. her seferinde de siteninde dediği gibi 3 iş günü içerisinde de yattı yani hesaplarımıza.

0

bugün 25,06 türk lirası ödemem yapıldı. teşekkürler sorumani. güvenimi kazandın. artık bol bol yazar bol bol kazanırım.

0

ben de 2 defa ödeme aldım bu konuda teşekkür ediyorum ayrıca sitenin ödeme şekli genel ayarlarınızdan iban numarası yazarak kendi adınıza veya başkasının adına olan ibana yazarak 3 gün içinde cumartesi pazar hariç hesabınıza kontrol edildikten sonra cevaplar veya sorular yatırılmaktadır.

0

sorumani sitesinden allah izin verirse 4 ödeme talebi mi vereceğim. yani kimsenin kuşkusu olmasın site son derecede güvenilir ve sitede şöyle bir ödeme yöntemleri yok bitcoin cüzdanı gibi paypal papara, ininal gibi diğer ödeme seçenekleri yok, yani buraya gelen bazı insanlarda papara ve innal üzerine geliyorlar sitede ödeme yöntemi tamamen iban numarası üzerine banka üzerine transfer havale yapıyorlar. yani paranız 25 tl'ye ulaşınca başarılı bir şekilde senin içindeki kuralları olduysanız yazılarınızda kopya içerik yoksa, kopyala yapıştır yoksa, imla kurallarına bir sıkıntı yoksa, noktalama işaretlerine güzel bir şekilde uyuyorsanız paranızı hiçbir kesinti olmadan 3 gün içerisinde banka hesabımıza geçiyor. ya ama bazı insanlar kolay yolla kaçmış diyorlar. yani burada saatlerce yazıp değil de kolay yoldan para kazanmak istiyorlar kimse kimseyle kolay kolay para vereceğini pek zannetmiyorum. çünkü burada sitenin yöneticisinin dediği gibi herkes alnının akıyla parasını kuruşu kuruşuna alıyor. nasip yani bu siteye ne zaman başladın aralık ayında başladım ocağın sonuna geldim hala sitede bu şekilde güzel bir yola devam ediyorum. site sadece böyle bir yazı yazarak para kazandığımızı doğmuyor güzel bir yarışmaya getirerek yazarlarına güzel bir yoldan kazanmanı sağlıyor. yani kolay bir yoldan sağlıyor. yani son derecede güvenilir bir site referans konusunda da çok güzel referanslarımızdan %20 'lik bir komisyon alıyoruz. bu şekilde site düzenli bir şekilde ödemelerini yapıyor ve size daha güzel kazandırmak istiyor.

0

ben sorumani sitesinden ödeme almadım ama güvenli ve güzel bir site bu soru alanlar için ama sağ üstte bakiye'ne bakabilirsin 25 tl olduğunda paranı çekebilirsin kredi kartı ile çalıştığını biliyorum hesabından bilgilerini yazabilirsin ben ödeme almadım bakiyem şuan çok yüksek değil ama çoğaltmaya çalışıyorum inş hepimiz çok güzel paralar kazanırsınız ama random yazmayın banlanırsınız ve paranız silinir 1 gün sonra geri açılır ve bakiyeniz 0 olarak devam edersiniz böyle şeyler yapmayın hem size yazık olur sitenin bir zararı olmaz lütfen siteyi doğru yönlere kullanın doğru ve güzel sorular sorun

1

sorumani sitesinden dördüncü ödeme talebi vericem 25 tle yapinca. gerçekten güvenilir bir site o konuda sıkıntınız olmasın kardeşim. profilinize iban numaranızı yazın. ben direk yapıştırdım çünkü iban no uzun. en geç üç gün içerisinde hesabınıza geçer. kazanç kısmında 25tle olunca ödeme talebi ver butonunu tıklayarak, taleb vermiş olursunuz.

0

ödeme şekli adına bir banka hesabı yani iban numarası giriyorsun 3 iş günü içinde hesabına yatıyor. çeken insanlar biliyorum site güvenilir. bende 25 referans var 21 tl oldu. bugün çekim talebi vericem bı iki güne yatar gibime geliyor. daha 2 gün oldu başlayalı baya iyi gidiyor maşallah.

0

evet sitede aktif olarak yazan birçoğumuz ödeme aldık banka hesap bilgilerinizi giriyorsunuz ödeme talebi oluşturduktan sonra 3 iş günü içinde talep ettiğiniz parayı yatırıyorlar bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın.