1

25 tlye ulaşınca çekmek tabi ki sana bağlı ama ben olsam biraz daha biriktiririm. genellikle elli lira olunca çekiyorum veya elli lira üstü olunca hem daha bereketli oluyor. paraya acil ihtiyacın varsa hemen de çekebilirsin elimden geldiğince biraz daha biriksin diye uğraşıyorum o yüzden hemen çekmiyorum.

1

o sana kalmış bir fikir ama senin yerinde olsam çekerim hem site ödeme yapiyormu diye kontrol edersin .

1

ihtiyacın varsa hemen çek. ben olsam çekerdim

1

biriktir çünkü kazancın artar ve hedefine ulaşırsın

1

ben çekmeyecegim biriktireceğim. lazım olur yarın bir gün inşallah allah devamı nı getirsin

1

çek bize de son durumu yaz merakta bırakma

1

bence biriktirme olayı yap toplu para kazanmak daha güzel olur düşüncesindeyim.

1

çekebiliyor iken bence hemen çekmelisin. yine de karar senin.

1

iki kat kazanç devam ederken bu parayı çoğaltmak da sana bağlı, parayı hemen çekmek de sana bağlı.yani senin bileceğin bir iş ama biriktirip daha da kendini kafa olarak rahat hissedersin, ben paraya ihtiyacım olduğu için çekiyordum 25 lira olduğu zaman.

1

bu sana bağlı bir durum arkadaşım.eğer ihtiyacın varsa çek gitsin.lakin benim görüşüm o limite ulaşmışken üstüne biraz daha biriktirmen.çünkü limite ulaşmak gerçekten zor oluyor.ben olsam hemen çekmem biraz sabreder öyle çekerim.

2

bence simdi cekme bence 50 tl yap bence sonra cek en guzeli yine sana baglidir sana ne kadar lazim.olursa cek bence yine

0

ya eğer ihtiyacın varsaçek ya da ilk kazancınsa çekebilrsin tamamen sana kalmış

1

istw o sana kalmis. bende 25 tl ye ulastim gece ama cekswm mi cekmesem mi diyr cok kararsizim. o sirada tabi buradayim. cekersem bile 1 tl daha fazla bir odeme talebi olacak. gerci ha 25 ha 26 tl.. fazla bir fark yok ama... bazen dusunmuyor da degilim 31 ocaga kadar ugrasayim oyle cekeyim. bazen de diyorum simdi bunu alayim, o zamana kadar yine 25 tl yapar miyim diyr. ama ya yapamazsam diye cok tereddutte kaliyorum...

1

paranı hemen cekmelisin ne olur ne olmaz site kapanabilir site batabilir paran sitede kalabilir ben hemen cekiyorum 25 olunca sitede kalasıya banka hesabımda birikir aynı şey olur gene.

1

bana kalırsa hemen o 25 tl'yi çekmelisin. çünkü dünyanın bin bir türlü hali var. site batabilir, çiftlik bank olayına dönebilir, site kapanabilir ve benzeri durumlar yaşanabilir. bu nedenden ötürü en garantisi parayı cebine koymaktır diye düşünüyorum.

1

eğer siteye güvenmekte hala tereddüt ediyorsan istersen şimdilik 25 tl'lik çek ve ardından yine kazanmaya başlasın. ama istersen de biriktirip çekebilirsin çünkü benim bu siteye güvenim sonsuz yani siteye güvenebilirsin 25 tl çekince eline fazla para geçmemiş gibi geliyor .o kadar çabalamana rağmen. fakat daha yüklü bir miktar çekersen ve toplu çektiğin için belki bir işine yarar. aslında benim tavsiyem 30 ya da 50 tl yapınca çekmem çünkü tekrar bir 25 tl yapana kadar daha fazla vakit harcadığını düşünüyorsun o yüzden toplu çekersen senin için de daha iyi olur.

1

bana kalırsa paranı hemen çekme çünkü daha sonra sıfırdan başlamak insana zor gelebilir on için 25 tl gibi rakam az göründüğünden dolayı parayı 1:50 tl ya da sabun nasılsın arslan 100 tl’ye bu çekmek sana daha fazla kazanç kazandırır hem siteden çıkman zorlaşır hem de istediğin zaman daha yüksek bir meblağ orada yatıyor olur bana kalırsa kesinlikle çekme bana sorarsan ben çekeceğim çünkü ay sonu faturam geldi onu ödemem için buradan gelecek paraya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

1

bence 50 yap öyle çek. o kadar emek vermişsin. psikolojik olarak daha iyi hissedersin kendini. hazır şu an x2 aktifken kazanabildigin kadar kazanmaya bak derim. benimde 24 tl oldu bekliyorum bende. 50 yapıp cekicem.

1

öncelikle hayırlı olsun kardeşim burada tabii ki herkes ihtiyacı olduğu için soru sorup cevap veriyor para vermeyeceğini düşünen arkadaşlar onlar yorumlarını kendilerine saklasın kardeşim eğer aciliyetinin yoksa parayı ayın 31'i ne kadar biriktir çünkü 2 kat kazanç olduğu için daha çok kazanırsın hem de hafta sonu zaten ayrıca ben de buraya ilk başladığımda tabii ki bilmediğim için 25 tl yapıp çekme talebinde bulundum sonrasında param 3 gün içerisinde hesabıma yattı sonrasında 43 tl'lik bir birikim yapıp onu da çektim telefon faturamı yatırdım şu an için ayın 31'i ne kadar gene biriktiriyorum şu an için hesabımda 32 tl falan oldu aciliyeti yok şu an onun için iki kazançtan vazgeçme diye düşünüyorum ben senin için hem de borcun ödemem varsa onu tamamlarsın şunu da diyeceğim özellikle burada sorumani ekibine güvenmeyen kimse boş boşuna yorum yapmasın lütfen ben ödememi aldım çok teşekkür ediyorum ayrıca beğenmeyen varsa tabii ki buraya gelmesin yorum da yazıp kimsenin aklını çelmesin teşekkür ediyorum.

1

bence hemen çekme mantıklı düşün bi o kadar emek vermişsin birazdaha emek ver iyice toplansin hem 25 tl uzerine cikarsin hemde psikolojik olarak daha iyi olur.25 tl oldugunda cekersen 0 dan baslaman gerekecek ve 25 tl yapana kadar sıkılrsın niye 25 tl nin üstüne cikmiyosun ki zaten uzun cumleler ile cevap verince 3 4 tl hemen yaparsin