0

doğal güzellık yanı o bıraz zor gunumuze göre ama yınede yapmakta az olan hanuım efendıler e sunuu soyleye bılırım dogal ılaçlar var yuz guzellıgını ortaya cıkaran onları kullana bılırıler

0

ciltteki fazla sebumu atmalı ve yağlı, pis gözükmesini engellemek gerekli en başta bunu da peeling, maske gibi ürünlerle halledebilirsiniz üzerinde yazıyor zaten ben garnierin beyaz ve siyah olanlarından kullanıyorum. ayrıca sivilce gibi konularda hassas olmanız gerekli. sabah ve yatmadan önce de yıkarken ben sadece su kullanıyorum, diğer türlü ürünlerin yüzümdeki tüm yağı aldığını ve bunun kötü olduğunu düşünüyorum. zira sadece su yüzümdeki fazla yağları alırken florasını da koruyor. bolca havalanması, nefes alması gerekiyor kısacası ölü derilerden kaçınmak gerekli ayrıca.

0

makyaj kullanmayan birinin gözenekli yüzü olmamalıdır. bu sorun olmaması içinde cilt temizliği ve bakımı çok önemlidir. cildimizi yorgun olmalıdır. ve çok kızarık bir cilde sahipseniz mutlaka bir pudra kullanmalısınız. fondötenden daha az zarar verir diye düşünüyorum.

0

öncelikle cilt temizliği çok önemlidir cildinizin canlı ve pürüzsüz olması için cilt temizliğine dikkat edilmelidir.cildinizi her gün mutlaka temizleyin,cilt tipinize göre haftada bi kaç kez peeling yapın peeling yaparken cildinizi yormayın parmak uçlarınızda baskı uygulamadan işlemi gerçekleştirin.temizlenen cildi cilt tipinize göre bir tonikle sildikten sonra nemlendirin.tonik cildin ve gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar.hafta da bir kaç kez cilt tipinize göre bakım yapın cildinizi besleyin.göz altlarında problem olanlar için ayrıca göz bakımı da düzenli aralıklarla yapılmalıdır.yorgun gözler,şişmiş göz altı torbaları yada morluklari cildi daha yaşlı ve hasta gösterir bu nedenle probleme uygun göz bakımıda mutlaka yapılmalidir.beslenmeye dikkat edilmeli çok yağlı,tuzlu yiyecekler tuketilmemelidir.bol su tuketilmelidir. bunlara dikkat ederek cildin temiz,saglikli olmasi saglanabilir.makyaja da gerek kalmaz istege gore bir kac ufak dokunuslarla halledebilirsiniz.

0

makyajsız guzellik istiyorsak cildimizin güzelliğine dikkat etmeliyiz çünki guzellik ciltten başlar nemlendirici kullanabiliriz göz kalemi kullanabiliriz. dudak nemlendiricisi yeterli maskara kaşlarımızda yüzün güzelliğini ortaya çıkarır kalın kaş sert gösterir kimisine ince kimisine kalın kaş. yakışır.

0

komple makyaj yapmayıp da ufak rötuşlarla gayet iyi görünebilirsiniz mesela öncelikle yüzünüzü yıkama jelinizle yıkayın kurulayın bekleyin kızarıklıklar geçsin kaş kalemi kaş rimeli ya da kaş farı hangisini kullanıyorsanız ve kaşlarınızın da ihtiyacı varsa tabii ufak hareketlerle kaşlarınızı doldurun bir de çok hafif renk verecek şekilde dudaklarınıza bir dudak koruyucu veya nemlendirici sürün saçlarınızı tarayın böylece makyajsız da güzel bir görünüm elde etmiş olacaksınız

1

makyajsız iyi görünmek için kesinlikle bakım şart.cilt tipinize uygun bir nemlendirici,haftada 1-2 kez yapabileceğiniz cilde uygun bir maske,belki 2-3 günde bir yapacağınız bir peeling,her gece yüzünüzü temizleyeceğiniz bir tonik veya cilt temizleme jeli,köpüğü, vb. bütün bu ürünleri cilt tipinize uygun seçmelisiniz.yüzünüzdeki tüylerin alımını düzenli olarak yapmalı ya da yaptırmalısınız.yüzünüzü her sabah ve aksam yatmadan önce nemlendirmelisiniz.yüzünüze hem serum hemde krem kullanabilirsiniz.ama serumu akşamüstü ya da akşam vakti sürüp nemlendiriciyi de gece yatmadan önce sürerseniz daha iyi sonuç alırsınız.peeling e gelince kuru bir cildiniz var ise peeling yapmanızı önermem.cünkü ciltte yıprakma yapabilir.peeling daha çok siyah ve beyaz noktaları fazla olan kişilere önerilir.yüzdeki pütürlüğü yok etmesi amaçlanır.maskeleri de haftada en az 2 en fazla 3 kes yapmalısınız cildinizi çok fazla yormamalısınız.ciddi sivilce veya siyah nokta problemleriniz varsa doktora başvurup eczaneden ilaç kullanmalısınız.cilt tipiniz her zaman kullandığınız üründe çokönemlidir.kuru muyağlı m yoksa karma bir cilde mi sahipsiniz?bu çok önemlidir.cilt tipinize uygun ürün kullanırsanız çok daha iyi sonuç elde edersiniz.ama eğer kullanmazsanız sivilcelerinizin,cilt sorunlarınızın daha da arttığını bile görebilirsiniz.karma cilte eğer t bölgeniz yağlı ise oraya faklı ürün cildinizin diğer yerlerine farklı ürün kullanabilirsiniz.eğer cildinize böyle iyi bakarsanız zaten makyaj cildinizde harika görünür ve makyajsız da gayet güzel,canlı,sağlıklı görünürsünüz.

1

valla kardeşim ben çoğunlukla sık makyaj yapmayan bir bayan olduğum için ne bileyim alıştım bu duruma:)yani özel günlerde, çarşıya giderken falan hafif bir makyaj yaparım. o da göz makyajı ve dudak kremdir .cilt alerjim olduğu için fondoten kullanamıyorum. ruj da kullanmam, sadece dudak kremi , o da duraklarım kuruduğu için. hem kapalı bir bayan olduğum için ağır makyajı kendime yakistiramam. kafayı örtüp, dikkat çekici makyaj yapmak tesettürlü bir bayana yakışmaz. o anlamda hafif makyaj , o da dediğim gibi özel günlerde veya bir yere giderken.

1

doğal nemlendiricilerden sık sık faydalanılmalı. örneğin aloe vera jeli kullanabiliriz. bitkisel yağlardan faydalanabiliriz. geceleri yatmadan önce yüze kantaron, kaş ve kirpiklere badem yağı uygulanabilir. dengeli ve yeterli beslenmek de bir faktör. gerekirse hafif nemlendirici de yüze uygulanabilir.