0

tabii ki okurum internetten yaptığım alışverişleri güvenilir sitelerden yaparım ama buna rağmen yinede açıklama kısmına bakarım içeriğinde ne varmış kaç paket şeklinde gelecekmiş incelerim kargoya bakarım vs vs bence siz de incelemelisiniz

0

çoğunu anlayamasam da bazılarını bildiğim için okumaya çalışırım bakarım bilmediğim bişey olupta merak edersem o içeriği de araştırıp öyle alırım.

0

evet bir ürünü alırken içeriğini mutlaka okurum ve kafama yatmayan bir unsur görürsem o ürünü almam ve araştırmaya devam ederim.aslında okumayanlar varsa mutlaka okumalılar çünkü insanın ne yediğini içtiğini bilmesi lazım ben artık marketlerde satılan sucuk ürünlerini almıyorum içerisinde zararlı bir madde varmış.okumak insana zarardan çok fayda veriyor bunu kimsenin unutmaması gerekiyor.

0

tekstil, gıda, kozmetik vb. her alanda ürün almadan önce içeriklerini okumaya çalışırım. tekstil ürünlerinde ürünü daha iyi tanıyabilmek, kalitesini göz önünde bulundurabilmek, cildim için daha sağlıklı bir ürün seçmek gibi sebeplerden dolayı, gıda ürünlerinde alerjik durumlar, son kullanma tarihi, sevmediğim bir malzeme var mı diye, kozmetik gibi ürünlerde doğal mı, hayvanlar üzerinde test yapmış mı diye bakmaya özen gösteririm.

0

aslında çok nadir okurum o ürünü ilk defa görmüş isem veya kurulacak bir malzeme ise o zaman okurum.

0

bir ürünü satın almadan önce son kulanma tarihi gibi önemli olan herseyi okumamız gerekiyo çünkü son kulanöa tarihine bakmasak bu bizim icin pek iyi olmaz onun icin bir ürün almadan önce icerigini okumamız gerekiyo

0

ya bence bu ürünün ne olduğuna bağlı ne bilim bi de daha çok güvenmediğim bi marka veya yeni piyasaya sürülmüş bi ürünse eğer tabi ki okurum ama.

0

genellikle okunup alınması lazım ne olduğunu bilinmeden alınan şeyler sakıncalı olabilir

0

ne aldığımı bilmek için mutlaka içeriğini okurum. bilmediğim maddeleri de google dan bakarak anlamaya çalışırım.

0

genellikle elektronik tarzı ürünler aldığımda içeriklerini okurum yoksa başka ürünlerde pekde bakmam içeriğine.

0

okunması gerekir ama türk milleti olarak hiç bir şeyi okumuyoruz maalesef

0

satın alacağım ürünle ilgili olarak gerek eticaret sitelerinde gerekse ürünü satan dışarıdaki fiziki ortamdaki dükkan ya da mağazalarda muhakkak açıklamalarına bakarak alırım. özellikle cilt bakım kremi ve gıda ürünlerinde ekstra inceleyerek satın alırım. çünkü bu tarz hassas alanlarda tam vakıf olarak kullanmak isterim. örneğin bir et ürünü alacaksınız ve paketlenmiş et ürünlerinin içeriğini muhakkak bakılması gerekir.çünkü o et ürünlerinde bazen sizin tercih etmediğiniz beyaz et ürünlerinin katkıları da olabiliyor ve satın aldıktan sonra açtığınız zaman paketi bu lezzet farkına varsanız bile,bunu geri teslim edemezsiniz dolayısıyla paranızı heba etmiş olursunuz. aynı şekilde giyim konusunda da içeriğindeki pamuk düzeyi, naylon ve likra oranı gibi detaylara dikkat etmek gerekir.

0

genellikle ilk kez aldığım bir markanın ürününü mutlaka okuyorum. bir de aldığım malzemenin mutlaka nereden geldiğini çok merak ederim ve okurum. özellikle su aldığımda hangi su nereden çıkarılıyor diye bakarım. ürünlerin üretim ve son kullanma tarihine mutlaka dikkat ederim. ürünlerin açık olmamasına, kapaklarının kapatılmasına, patlamamış olmasına dikkat ederim. açık ürünler almamaya özen gösteririm.

0

değişir okuduğum zamanlarda oluyor okumadığım zamanlarda oldu. bildiğim tanıdık firma ise fazla dikkat etmem. bilinmedik firma ise içeriğini okurum.

0

ne zaman çağıracaklar tek bir şey var mi kardeşin merak ettim şimdi iniyorum bu

0

elbette okurum acaba katkı maddesi varmı içerigi nedir gerçekmi sahtemi die tarihine bakarım geçmişmi geçmemiş mi die

0

evet mutlaka okurum ve diğer ürünlerle karşılastırırım.hangi ürün daha uygunsa onu alırım.

1

daha önceleri hiç okumazdım ama son senelerde okumaya başladım. bazı ürünlerin bizim bilmedigim birçok özellikleri mevcut. örneğin mikrodalga fırınların o kadar çok özelliği var ki içeriğini okuduktan sonra öğrendim. sıcaklık ayarına getirip, küçük kalıplarda pankek yakabiliriz mesala.

0

ürünün içeriğini kesinlikle okurum çünkü bugünün e-ticaret sitelerinde ve fiziksel pazarlamada ciddi sıkıntılar ortaya çıkabiliyor bunun nedeni firmaların ürünü hızlı bir şekilde elinden çıkartarak hemen bir gelir istemesi sizde taktir edersiniz ki firmalar haklı bundan dolayı ortaya çıkan tereddütle beraber kesinlikle ürün içeriğini okurum

0

genelde ticaret yaparım ve bir ürünü almadan öncesinde detaylı bir araştırma yaparım genelde hesaplamalarım bu şekilde olur. ve mantıklı bir şekilde kar edeceğimi düşünürsem o ürünü satın alırım. bu genelde telefon oluyor.