0

anlamsız cümle tekrarlarıyla cevap verenler site yönetimi ödeme talebi verdiğinizde sizi banlayacak biliyor musunuz?

ödeme talebi verilince yönetim cevapları incelemeden para yatırmaz boşuna vakit harcıyorsunuz.

11 cevap
0

kendilerine zararidir cunku para ka anmak istiyorsan guzel cecaplar yaz yada hic ugrasma sen o plaray cekimde almiyacaksin cunku o parayi vermezler ve emegin bosuna gider sizde kazanmak istiyorsaniz duzgun sorulari cevaplayin.

1

milleti anlamış değilim burası babanızın çiftliği değil, istediğiniz gibi davranmazsınız. böyle yapan çok vardı. hala zaman zaman böyle insanlar türüyor.

-1

kolay para kazanmak için yazmak yerine hızlıca dolduriyim belki birseyler kazanmam ümidiyle birseyler yapıyorlar kendi kendine.

-1

anlamsız harf ve cümle tekrarı yapmayınız.

-1

bunu banlandıkları zaman öğrenecekler arkadaşlar. bazıları böyle anlamsızca garip garip zekadan kırıntı olmayan cümleler yazıyorlar.

0

yüzde beşlik kazanca girmeyi boş yere engelliyorlar resmen çekirge sürüsü gibiler kendilerine yararları yok bari millete zararları olmasın. tamam takmayim da yüzde beşlik dilimi kapatıp herkese de zarar veriyorlar. sadece boşa vakit harcayıp kimseye zararları olmasa ben de sesimi çıkarmam ama site yönetimi bizim kazancımızı da baltalayan bu tiplere birsey yapmalı bence. tam cevap verebileceğim güzel bir konu oluyor bakıyorum sana bir sır vereceğim bilmem ne yaza yaza ilk dört doldurulmuş. bilinçli kazançları azaltmak için yapar gibi çok sinir bozucu. yoksa istediği şeyi yazsın hani gözümde sorulara cevap vermeyip eleştirip aşağılayıcı sözler yazıp sorularını aşağılayıcı cümleler yazarken para kazanan tiplerden daha şerefli bunlar en azından ne yaptıkları belli ortada! bir soruya girip cevabını vermek yerine soruyu bir karış paragrafla asagilayip para kazananlar daha küçük benim gözümde. bu harf rakam tekrarları yüzde beşlik kısmı kapattığı için rahatsız oluyorum.

-1

onları bende çok görüyorum ama.... zaten ödeme talebi gönderdiğinde engellenecekler. o yüzden hiç takmıyorum artık onları ben. bir zamanlar baya şikayet etmişliğim vardı onları ama...

0

anlamsız şeyler yazanların banlanması için bir şikâyet butonu kesinlikle gelmelidir. özellikle altın sorularda "sss", "fff", "asd" yazan pek çok insan görüyorum, ancak bunların yaptığı sitenin kurallarına aykırıdır. bir ara da cumhurbaşkanımızla ilgili aşağılayıcı bir soru sordu birisi burada. burada kanunlar ve site kuralları geçerlidir.

1

yani onun için vakit harcayacağına normal düzgün cümleler kurup para kazansa daha iyi olur en azından vaktini boşuna harcamış olur.

1

aynen kardesim benim de bazı sorularıma wxxtx gibi anlamsız kelimeler kullanmışlar. anlamadığım şey çarşaf gibi o kelimeleri yazmışsın, ona ayırdığın zamanı neden anlamli cümle kurarak ta yapabilirsin. bir de bu tarz anlamsız cümleler kurarak, başkalarının da kazancına engel oluyorlar. yüzde beş kazanç dört cevap gelince bitiyor.

0

şimdi benim soruma da yazdı paraa diye bir kullanici. keşke şikayet et diye bir seçeneğimiz olsa. bi bitmediler.