0

3x kazanç oldu mu hiç?. ileride 3x kazanç olabilir mi?.

bu konuyu çok merak ediyorum

5 cevap
0

hayir. bu zamana kadar sadece iki kati kazanc etkinligi yaptilar. ama soyle bir durumda var. site yonrtimi biz uyelerin isteklerini onemsiyor. bakin biz gecen hafta sohbet kanalinda bir iki arkadasla bu grcen haftaki iki lati kazanc etkinligini bir gun daha uzatir misiniz diye talepte bulunmustuk. sanirim site yonetimi de o etkinlik suresinde site icerisindeki aktifligi de gorunce bizim bu talebimizi geri cevirmediler. yani biz sitrdr ne kadar cok aktif olup onlara kazandirirsak onlar da bize kazandirmak icin ellerinden geleni yapacaklardır. mesrla yilbasi yarismasindan sonra yarisma yapmadilar. yine biz dedik ki sevgililer gunune ozel bir yarisma yapilabilir diye talepte bulunduk. bakalim bize sevgililer gunu icin bir yarisma duzenleyecekler mi... yeter ki biz sitede aktif olalim. site yonetimi gec de olsa bizim taleplerimize karsilik vermeye calisiyor çünkü. birde birsey isteyebilmemiz icin sitede aktif olmak gerekiyor baya..

1

şu ana kadar sitede sadece iki kat kazanç oldu 3 ya da daha fazlası hiçbir zaman olmadı keşke olsa ama gerçekten çok muhteşem olurdu. ama biz siteye sahip çıktıkça ve burada aktifliğini de düzgün bir şekilde sürdürdüğümüz sürece site yetkililerinin de bizim taleplerimize her zaman olduğu gibi olumlu karşılık vereceğini düşünüyorum. belki süreç içerisinde 2 katın üzerinde kazanç sağlayabileceğimiz etkinlikler getirebilirler ya da yakın zaman içerisinde yine güzel ve öncekilerden daha değişik bir yarışmada gelecek olabilir. gerçekten bu site sürprizlerle dolu ne yapacakları pek belli olmuyor ama ne yaparlarsa yapsınlar her zaman bizim faydamıza oluyor bu almış oldukları karalar ki bu iki kat kazanç olayını yeniden başlatmaları ve epeyce uzun tutmaları da bizim isteklerimize ne kadar değer verdiklerini ve çabalarımızı gördüklerini göstermektedir. umarım her zaman böyle olurlar da bizde her zaman büyük bir şevkle siteye dört elle sarılmaya devam ederiz. gerçekten ben artık bir gün girmesem bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum.

0

hayır sadece 2x ve bazen yarışma oluyor sitede. en güzeli şu an olan 2x kazanç. daha fazlasını istemek de bencillik olur tonla kullanıcı var yönetim ne kazanacak değil mi? iyidir 2x ben memnunum. geliştirilmesi gereken bazı konular var yönetim onlara da el atsa iyi olacak. aynı kelimeleri defalarca yazıp duran kişilerden ve soruları cevap vermek yerine eleştirenlerden epey sıkıldık.

0

sitede hiç 3 kat kazanç olmadı sadece 2 kazanç oldu zaten 3 kat kazanç olsa bütün üyeler burada geçimini sağlar ama ilerleyen zamanlarda belki olabilir diye düşünüyorum ben şu anki durumda memnunum bir de ileride yarışma olabileceğini düşünüyorum

1

valla kardeşim sorumani sitesinde 3x kat kazanç hiç olmadi. 2x kat kazanç ve yarışmalar oldu.