0

kesinlikle cevap vermek daha zevkli hem düşündürmeye sevkediyor beyninde çalışmasına katkı sağladığı kanısındayım ama soru sormakta tabiki aynı işlevi görür ayrıca zamanımızda çoğumuzun kitap okuma alışkanlığı olmadığından buna bende dahilim o yönden faydası oluyordur kanısındayım hem soru sorarak hem cevap vererek bu şekilde faydalı oluyor diye düşünüyorum okumanın keyfine cevap vererek öğrenmek bu sitede mümkün

0

soru sormak kolay sadece. bir anda bir sürü soruyorsun ama cevap vermek daha kazançlı oluyor. sorunun uzun veya kısa olması bir fayda sağlamıyor. cevap vermek bana göre daha keyifli geliyor. soru sormak pek keyifli değil. değişik cevaplar beni meraklandırıyor.

0

cevap yazmak daha kuvvetli. nedenini şöyle anlatabilirim bir soru sorulduğunda insanlar o soru kendilerine yönelikse ucu açık bir şekilde istediği gibi soruyu algılayıp farklı yorumlar yazabilir ve kendi fikirlerini beyan edebiliyorlar. bu durumda sanal bir iletişime [sanal iletişim kesinlikle bir iletişim türüdür] el veriş sağlıyor. insanlar kendi fikirlerini anlatmayı ve söylemeyi sever çünkü bu onlara onların özel olduğu hissini veriyor ve onları önemli bir insan haline getiriyor.

0

ben soru sormadım sorulan sorulara cevap yazıyorum keyifli bir durum

0

bama crvap yazmak daha keyifli geliyor... cunku daha fazla kazanc saglayqbiliyorum ben crvaplardan. ve surekli soru soemak da beni sıkıyor ya. en azindan cevaplsrda istedigin yorumlari yapabiliyorsun

0

ben ikisini de yapmaya calisiyorum ama cevap yazmak daha keyifli sanki...

0

soru sormak bir anlamda bu alandaki kişilerin bilgileri paylaşmasına yönelik bir ön adım olduğu için o yüzden soru sormanın da ayrı bir keyfi var. fakat buradaki kriter soru sorulduğu zaman standart olarak belli bir geri dönüşü varken,cevap yazdığınız da bu sizin tamamı ile edinmiş olduğunuz bilgi ve deneyimleri aktarmanız a bağlı olarak değişkenlik gösteriyor ve kazancı oranında kat ve kat daha iyi etki yapıyor. aslında başka bir yorumda arkadaşın bahsettiği gibi soruların gelen cevaba göre aslında belli oranda bir kazanç sağlasa insanların soru sormaya dönük birazcık daha çabası olabilir. hal böyle olunca çoğu insan o an için aklına gelen soruları burada paylaşıyor ve ilgi alanı ile ilgili daha önce sormuş olan sorular adam cevap vererek hem isteği katkı sağlamış oluyor hem de belli bir oranda kazanç elde ediyor. ayrıca cevapların şu süreçte olduğu gibi iki kat kazanç vermesi de insanların cevap verme isteğini ciddi oranda artırıyor ve sitedeki katılım bir hayli artıyor.özetleyecek olursam ben daha çok cevap yazmaya dönük bir aktivite içerisindeyim burada.

0

tabikide cevap yazmak keyifli. hem bilgini ölçüyorsun hemde öğreniyorsun

1

ben soru sorarken bi süre keyif alıyodum ama kazancımın az olduğunu görünce soru sormayı bıraktım.çünkü soru sordugumuzda bizim sordugumuz soruya cevap verenlerden herhangi bi kazanç yansımıyor bize bende sorulan sorulara cevap vermeyi tercih ettim iyikide etmişim.çünkü sorulan sorunun cevabını bildiğimiz için keyifle ve hızlıca o sorulara biran önce cevap veresi geliyor insanın hem para kazanma hissi var hemde sorulan soruya cevap verme hissi var her ikiside mutlu olmamı sağlıyor.

0

fazla aktif olamadigim icin pek birsey diyemiyorum ama burada birkac arkadasin demesi cevapların cok kazandirdigi.. o yuzden bende mümkün oldugunca cevap yazmaya ozen gosteriyorum. ha kisa cevap ha uzun cevap...

0

bence soru sormak daha keyifli.çünkü birçok sorunun cevabını bilemiyorum.

0

ikisi de keyifli fakat ödül sınırı çok yüksek.

0

ama bence en guzel cevap yazmak daga guzel bencede soru cevaplayarak daga guzel bence soru basina 2 puan bo bosuna sorarsan ama soru sorsaydin her cevaplayan yazarlar sana 2 kat kazanc saglasaydi guzel olurdu bence ama soru cevaplasan guzel olur bence ama ben fazla soru sormuyom kendim simdiye kadar 5 soru rek cevapladim ben ama 250 biseyde cevap yaptim ve simdi 9 tl kadar geldim ben

0

aslında kişiden kişiye değişen bu durumda, ben sorulara cevap vermek diyorum. bana daha keyif veriyor cevap vermek. ekstra kazancı cabası. zaten şuan iki katı kazanç bonusu var site içerisinde. bu sayede daha fazla kazanç sağlayabiliyoruz. şu sürekli sorudan giden arkadaşlarıma da en azından bu iki katı kazanç varken biraz olsun cevaplara ağırlık vermelerini tavsiye ederim. çünkü sadece soru soranların bile kemiksiz kazanç peşinde olduklarını düşünüyorum. yani cevapla fazla uğraşmayayım ama kazancıma bakayım. boş bulduğum vakitlerde 2 kuruşumu alırım düşüncesinde olmalılar. en azından sitedeki yorum yazabileceğimiz sorularda çok. bulamıyoruz derlerse hepsine link atabilirim. sorun olmaz. sadece kazançlarını arttırabilsinler bu iki katı kazanç bonusu varken, yeter. :) ve bakalım ben bu kadar cevaplamaı seviyorken bu iki kat kazancı değerlendirebilecek miyim? :) :) inşallah bu sefer iyi değerlendiririm. geçen haftaki iki kat kazanç etkinliğinde pek değerlendiremedim.

0

hakkında bilgi sahibi veya yorum gücüm çok olan sorular karşısında cevaplamak adına haz alıyorum, soru sorarak da keyifli oluyor ama iki seçenek arasında kaldığım zaman tabi ki de cevap yazmayı daha çok seviyorum ve pek soru sormadım.

0

bu olay kişiye göre değişir soru sormaktan keyif alan da vardır cevap vermekten keyf falan da vardır ama benim için soruları cevaplamak daha mantıklı ve daha keyifli o yüzden siteye girdim günden beri hiç soru sormadım yaklaşık 3 binden fazla soruya cevap verdim uzun uzun yazarak daha çok kazanç elde ettim benim için soruları cevaplama daha mantıkli.

1

soru sormak pratik, cevap yazmak ise daha kazançlı. benim için soru sormak daha keyifli ama kazancimi yükseltmek adına mecburen cevap ta yazıyorum.

0

cevap yazmak daha keyifli aslında soru sormaktan. ben en azından böyle düşünüyorum.