0

hugo chavez in ölümünden sonra koltuğa geçen bolivarcı devrimi devam ettiren veya ettirmek isteyen diyelim devlet başkanı petrol damlayan heryerde amerikanın olması şaşılası bir durum değil nedense taa oralardan ülkemize gelerek ziyarette bulunmuş ve sonrası malum şu anda ülke büyük bir krizin eşiğinde nedeni ise yanlış yürütülen politikalar ve ekonomi silsilesi olsa gerek

0

halk tarafindan seçilmiş venezuella devleti başkanidir. bir önceki yilarinda devlet bakanliğida yapmiş geçmiş dönem venezuela kabinesindede taninmiş bir devlet adamidir. adb ye karşi tutumunu olumlu yönde buluyorum. biliyorsunuz abdye direnmek zordur. şuanda onunda bu zorluğun farkinda olduğunu biliyoruz.
belirli bir vatandaş kitlesi yani muhalefet kesimi amerikanci tavirlar sergilemektedir.
yani muhalefetin kimin yaninda olduğu ve ele giçiriverseler ülkeye ne olacağini apaçik ortadadir.
bunu gören mudurada sevilsede sevilmesede halka seslenişinde halkinin ve ordusunu yaninda istemiştir. ve halki ve ordusu generalleri buna karşilik olarak yanindayiz demiştir. özgürlüğümüzü kimse elimizden alamayacak demişlerdir. ve bu sergilenen olay tamamen devletçilik için atilmiş en güzel adimdir.
tabi muhalefetin her gün ülkeyi zarara sokmasindan başka bir şey yapmadiğida halen daha sürdürmekte olduğu protestolardan bellidir.
madura ya eğilmediğinden ötürü tebrik ediyorum. abd ye karşi tavrinida kendi aralarindaki bütünleşmeyi örnek gösterek ordusuyla almiş olduğu karari saygiyla tatbik ediyorum .