2

sorulara saçma sapan cevaplar veren kişileri engelleyemiyor muyuz ya da şikayet edemiyor muyuz?

bu ne ya sabahtan beri sana bir sır vericem diye saçma sapan şeyler yazmış milletin hakkını yiyor.

8 cevap
1

evet ben de fark ettim bugün sorduğun güzel ve mantıklı bir soruya belli çirkince bir cevap vermişler gerçekten onların kendine nasıl yakıştırdığını ve nasıl öyle cevap verme gereği duyduğunu anlamadım umarım site bunun farkındadır ve sorulara saçma sapan cevap veren ve sorularla alakası olmayan cevaplar ve yazarları sorularını kötü yorum yapan yazarları bir an önce site bu yazarları temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. soru gördüğünüz zaman eğer o soruyla alakan yoksa o soruyu beğenmiyorsan cevap vermeye bilirsiniz de ama olsun güzelim soruyu mahf etmenize gerek yok mademki soruyu beğenmiyorsanız yorum yapmayın diyorum yapıyorsanız adamakıllı kendinize özgün yorumlar yapının küfürlü yorum yapmayınız eğer küfürlü yorum yaptığınız zaman inşallah site fark eder de bir an önce bantlanır hesapları.

0

eğer bazı kişileri gerçekten haksız yere kazanç yaptığını düşünüyorsan bu durumu sorumani sitesine iletebilirsin .bence sorumani sitesi bu konuda çok duyarlı ve zaten para çekim talebi verdiği zaman böyle kişiler görülüyor ve direk engelleniyor. zaten engellemeyi hak ettiğini düşünüyorum sen de istemediğin bir durum olursa sorumani ekibine şikayetlerini iletebilirsin.

0

bu duruma gerek konularında gerekse ilgi alanıma giren sorularda cevap yazarken sık sık rastlıyorum.açıkçası ilk başlarda birkaç kere iletişim vasıtasıyla site yönetimine bunu bildirmeye çalıştım fakat her defasında eposta adresi ile iletişim halinde girmek zorunda olduğum için biryerden sonra artık çoğu insanın yaptığı gibi ben de yazmış oldukları cevaplara puanlama olarak eksi yönde puanlama yaparak farkındalık oluşturmaya çalışıyorum.bunun yanında zaten bu kişiler istedikleri kadar bu şekilde cevapları aynı harfleri veyatta sıralı harfleri anlamsız cevaplarla doldurarak ödeme hedefine ulaştıklarında sanki bu site yönetimi 4 gün boyunca bunları hiç incelemeden otomatik olarak hesaba para yatırmıyor.o yüzden de gerekenin yapılacağını düşünüyorum. bunun farklı bir versiyonu olarak da aynı şekilde soru kalıplarıyla çeşit çeşit sorular oluşturup da hiçbir şekilde orijinal olmayan sorular hazırlayan arkadaşların da kopya içerik üretmekten banlandıkları görünce aynı kişilerin de bu şekilde cevap yazmaların dan dolayı yakın zamanda banlacaklarını düşünüyorum. bu konudaki hassas olduğum tek şey ise bu tarz cevaplar yazarak sitedeki insanların emeklerini west yönetimin emeklerini isteyip ama düşünerek heba etme dönük bir gayreti içerisinde olduklarını düşünmem. bu durumda hiç hoş bir şey değil açıkçası.

0

her insan kendinden sorumludur başkasıyla ilgilenmem ben

1

zaten sikayet edilmediklerinde ya da gozden kactiklarinda bu kisiler illa ki oseme talebinde bulunacak... o zaman incelemeye girecek ister istrmez. bu sirada banlanirlar merak etme... ama illa sikayet edecegim diyorsan sorumaniye o kisinjn ya da cevap yazdigi sorunun linkini at. onlar icabina bakar...

0

cevaplar sistem tarafından kontrol ediliyor ve o kadar para veriliyor diye biliyorum zaten bazı kişiler sacma sorular soruyor onlarada bir çözüm lazım tabi.

1

ben bazı sorulara cevap vermek için girdiğimde sizinde bahsettiğiniz gibi cevap bile vermek sayılmaz o klavyesi ile aynı harfleri çok uzun süre basılı tutarak satırları dolduranlara rastladığımda soru ve cevap bölümünde bulunan yeşil ve sarı oklara basıyorum. tabii bunlarda sarı oka basıp o kişiye eksiye çekiyorum. o an siteye mail atıp da bildirebilirsiniz ama bu iş benim için daha uzun süreç olduğundan düşünmüyorum. belki sohbet köşesine giren kişiler bunları dile getiriyorlardır. orada sitenin admini belki bulunuyorsa anında haberdar olup o kişiyi banlıyor ve o cevabı da siliyor olabilir diye düşünüyorum.

1

site yönetimi bu kişilerle ilgilenecektir. kesinlikle para alamayacaklar. çünkü cevapları ve soruları inceleniyor.