1

referansimla arkadas davet ettim kayit oldu ama bu bana yine para gelmedi?

arkadasim kayit oldu ama yine bana para gelmedi

6 cevap
0

arkadaşın sürekli siteye girip cevaplar verdiğinde ve soru sorduğunda, bu size kazanç sağlayacaktır. ama siteye çok girmiyorsa o zaman fazla kazandırmaz.

0

hemen gelmiyor zaten o kazanmaya başladığı zaman kuruş kuruş damlıyor zaten.eğer kazanmazsa gelmez onunda aktif olması lâzım.

0

buradaki referans sisteminin mantığı şu şekilde işliyor. sizin davetinizle üye olan kişi, üye olduktan sonra siteye katılıp soru ve cevaplar vasıtasıyla aktif olduktan sonra, onun kazanmış olduğu tutarın yüzde yirmisi kadarı size kazanç olarak aktarılıyor.burada kişinin kazancından kesilmediği bir durum söz konusu değil.sadece onun kazanmış olduğu kadarını da yüzde yirmisi size referans kazancı olarak aktarılıyor. bu yüzden sizin referans olduğunuz kişi sitede aktif olarak katkıda bulunmazsa herhangi bir kazanç durumu söz konusu olmuyor.

0

illaki birini kayıt etmekle para kazanıyorsun ki onunda sorulara cevap vermesi lazım ve öyle fazla miktarda para gelmiyor o 25 tl yapınca sana 5 tl geliyor. o şekilde zaten ne kadar geldiği referans kısmında görünür .

0

kaydolan kişinin sistem üzerinden kazanç sağlaması durumunda %20 gibi bir komisyon kazanıyorsunuz.

0

hiç bir bilgim yok bende yeni üye oldum arkadasim