0

hızlı hızlı soru sormak pek kazandırmıyor ama sorulara cevap yazmak uzun uzun cevaplar yazmak daha çok kazandırıyor

1

bence hızlı ve soru sormakta kazandırır cevap vermekte kazandırır ama cevap vermek sorudan daha çok kazandırır çünkü sorunun ne kadar uzun yazarsan sadece iki kuruş alıyor ama cevabı uzun yazdığın da en az 5-6 kuruş alıyor daha fazla da alabiliyor.

0

soru sormadım yani soru zorlanın ne kadar getireceğini bilmiyorum zam cevap vermek daha çok kazandirir gibi çünkü 5 kelimelik soruya bi paragraf cevap çıkıyor bu yüzden cevaplar uzun olduğu için daha iyi kazandırıyor.

0

bence sorunun seviyesi de etkili olabilir olmalıda. verilen cevapların daha çok kazandıracağını da düşünmüyor değilim . aslında bu site bu yönden çok faydalı . yaşama dair güncel kalmak için bire bir. bilmediğin kim bilir bilemeyecegin şeyleri görüyor öğreniyorsun genel kültür bir yerde. sonra hiç ummadığımız bir yerde karşımıza çıkabilir olması çok muhtemel.

0

az yaz öz yaz bence okadar şey yazılıyor bazen oluyorum bişey anlamıyorum onun için az ve öz

0

sık sık ve az yazmaktan ziyade uzun ve anlamlı cevaplar vermeniz gerekiyor diye biliyorum gerçi ben esprili cevaplar vermeye çalışıyorum ama bu bazen anlamsız cevaplarda verdiğim oluyor inşallah site yönetimi yanlış değerlendirip beni banlamaz :)) 20 30 soru sordum sanırım şimdiye kadar ama soru sormanın pek kazandırdığını sanmıyorum birde daha çok kazanmak için bazı günlerde 2 katı kazanç olayı diye birşey var onlarıda değerlendirebilirsiniz

0

hızlı soru sormak ya da uzun cevap vermek kazandırmıyor. kaliteli mantıklı sorular sormak ve mantıklı, gerçekçi ve bilimsel cevaplar vermek para kazandırıyor. çünkü sorulan sorular da verilen cevaplar da tek tek inceleniyor.

0

bu sitede cevap vermek her zaman daha kazancli kardesim. inan bana cdvaplardan kazanc saglayamasam bu kadar cevap yazmazdim. ve verdigim cevaplarimin %80 i uzunca yazilmis crvaplar. ve suanda da sitede iki kati kazanc etkinligi mevcut. bunu iyi değerlendirmeye calisiyorum mesela. cevaplarda gecerli bu iki kati kazanc... yani mesela bir cevap veriyorsun suan, diyelim 13 kurus kazandin. bu 26 kurus olarak yansiyor kazanc hanene. daha da uzatirsan crvaplarini daha fazla kazanc saglarsin. 28 kurus mu kazandin bir cevaptan... 56 kurus olarak yansiyor kazanc hanene bu. crvaplar her turlu kazancli. eger sitede yarisma yapilursa bak mesela ilk dort cevap verenler arasina girersen o kazanclar sayilir yarismalarda. yani soruda o %5 lik daha fazla kazanc cikmayacsk cevap verdigin zaman. onlar sayiliyor cunku yarisma sirasinda. yani ne ladar cok ilk dort cevap arasinda olursan o kadar cok kazanir, yarisma listesinde yukarilara kadsr ciksrsin. yani aslinda site yonetimi bizim crvap vermemizi istiyor ama aitedeki cogu kisi soruyla kazaniyoruz ancak diye zannediliyor.

0

hızlı hızlı soru sormak pek kazandırmaz çünkü soru başına 2 kuruş kazanıyorsunuz ancak cevapta bu sayı belirli değil. yani ne kadar uzun bir cevap yazarsanız o kadar çok kazanç elde etmiş olursunuz. ve de hızlı yazıyorsanız zaten resmen ek gelir çıkarabilirsiniz bu siteden. mesela ben hızlı yazı yazan birisiyim ve sitede bir kaç günde 12 liraya ulaşabildim. yani bir yandan da yazı yazma hızınız önemlidir.

0

yani şöyle bir mantıklı bakarsak soru sormak pek kazandırmaz aslında. ancak sorulara cevap vererek,uzun cevaplar vererek cidden soru sormaktan daha fazla para kazanabilirsiniz. para kazanmak emek ister bu her işte geçerlidir. o yüzden sabır ederek paranızı mesela 25 tl olduğunda değilde daha fazla olduğunda çekebilirsiniz. önemli olan azim azmetdikten sonra her türlü bu siteden rahatça para kazanabilirsiniz. zaten güvenilir bir site bu yüzden 25 tl olduğunda çekmenize gerek yok biriktirin sonra toplu çekersiniz.

0

soru sorabilmek için ne yapmak gerekiyor? ben soru soramıyorum o yüzden hızlı hızlı cevap yazmaya çalışıyorum

0

cevap yazarak kazanmak daha kolay yani soruyu soruyorsun o kadar. iki kuruş kazanıyorsun her soruda. cevap vermek ise farklı uzun yazdıkça daha fazla kazandırıyor. iki kat kazanç olunca da baya etkisi oluyor. soruda ise iki kat kazanç etkili olmuyor sonuçta. yorum sorularına uzun cevap vermekte kazandırıyor.

0

soru ile alakali uzun uzun cevap yazmak her zaman daha cok kazandirir. bak nazli54 arkadasimiz eger bu soeunun altina gelirse eger sadece soru sorarak ne kadar kazandigini yazsin. bende bu kadar cevap sayisina gore ne kadar kazandigimizi yazayim. nazli54 arkadssimiz o kadsr soru sayisina gore 150 tl mi ne kazanmis ama ben bu cevap sayisina gore 118 tl küsürlü bir kazanc yqptim. kii iki kati kazanc etkinligi olsa bu kadar uzun yazmaya daha da kazanacaktim mesela. o yuzden bu sitede cevap yazmak her zaman daha avantajli. ve aklin varsa cevap yazarak kazanc kasmaya calis derim. cunku sitede o kadar cok soru soran var ki. hadi suan sorulan sodulari gectim onceden sorulmus soruladdan da guzel uzun cevap yazacagin sorular bulabiliyorsun.

0

sık sık soru sorarsanız wpwe o şekilde de para kazancı sağlayabilirsiniz ancka vermiş olduğunuz sorulara hızlı şekilde cevaplar sağlarsınız bende daha kolay yaparsınız diye düşünüyorum özellikle yorum sorularında kafanızdan düşündüklerinizi dhaa rahat bir şekilde yazdığınız için bu daha da hızlı hale gelebilir. çünkü bilgi soruları daha düşündürücü olabiliyor zaman kaybettiriyor ancka bilgi alma öğrenme açısından da iyi oluyor . hızlı bir şekilde soru sorarakda kazanç sağlayabilirsiniz ancak bana kalırsa cevap vermek daha iyi oluyor.

0

her soru yazımına iki kuruş veriyor zaten o senin kaç soru sorduğuna bağlı olarak kazancını artırabilirsin fakat uzun cevap vermek daha fazla kazanç sağlıyor.

0

hızlı hızlı yazmak kazandırır. ama hızlı hızlı cevaplar da kazandırır. önemli olan doğru cevaplar olmalı.

0

ben yeni üyeyim oranı anlayınca buraya yazacağım ama şuanlık olarak cevap vermek daha mantıklı gibi duruyor.

0

sorulara bilgi doğrultusunda uzun uzun cevaplar yazmak daha fazla kazandırıyor öyle biliyorum

0

arkadaşlar biraz daha cevap cevap verenlerin payları daha biraz daha yüksek olması lazım benim düşüncem zaten zor ilerleniyor de yöneten kişinin biraz daha cazip hale getirilmesini istiyoruz hem insanları bilgi edininiz hem de para kazansın

0

ben daha çok uzun cevap vermeye çalışıyorum çünkü ne kadar uzun cevap verilirse yada şöyle söyleyeyim ne kadar çok karakter kullanılırsa cevapta, ona göre kazandığın para da artıyor. noktalama işaretleri, imla kuralları gibi şeylere de önem veriyorlar. sekiz türk liramı sildiler noktalama ve imla kurallarına uymadığım içinmiş öyle de bir mesaj attılar. çok saçma ama yapcak bir şey yok. bizim de amacımız bi harçlık bile çıkarsak bize yeter kafasındayız. buradan gelecek para en fazla ne kadar olabilir sanki. en fazla 100 türk lirası kazanbilirsiniz bir ayda eğer referansınızla kazanmaya çalışanlar da olursa tabi