1

kâr etmek isteyenler için sarma sigara daha uygun oluyor tadı olmuyor ama fiyat bakımından birebir. ama ben alıcak olsam tabıkıde marketten alırım az içerim ama marketten alırım sarma içemem çünkü.

0

sigara sarmak mı yoksa satın almak mı diye sormuşsun ben sarma içmiyorum. satında alıp içmiyorum. ben içmiyorum zaten ya offf amann neyse!

0

sarana kadar marketten almak daha mantıklı bence sarmala uğraşmak geriyor gerçi sarıpts içmeyi seven insanlar da var bunu bilemem ama ben olsam uğraşmaz marketten alırdım hatta onu da bırakın bence hiç içmeyin daha iyi.

0

size tavsiyem tutun icmeyin hazir alin iciyorsanizda parayi gozunuzden cikarin bence aliyorlar 5 yada 10 tl sigaralardan hadi ic cigeri olduruyor ben kendim gordum tutun cok pis bir sey yav icilmiyor size tavsiyem iciyirsaniz en guzelini icin size tavsiyem

0

eger paranız varsa marketten alın ama paranız yoksa gidin mecburen sigarayı sarın

0

bence hiç uğraşmaya değmez al hazır işine bak o ne ya oyle

0

tekelden almak hem daha kolay hem daha sağlıklı oluyor. tabi sardığınız tütüne göre değişir.

0

markette el sarımı sigaralar satılmıyor. sarma sigaranın döküntüsüyle ağırlığıyla uğraşmak istemeyenler için sanırım markalı sigaralar daha iyi olucaktır. bu kişisel seçimdir sarmanın tadı ve marka sigaraların tadı aynı olmayacağına göre bu kişisel bir seçimdir. bana kalsaydı marketten almayı tercih ederdim.

0

hazır almak daha iyi herkes kolaya kaçıyor bence