0

ben dış güzelliğim ve iç güzelliğin ikisinin de önemli olduğunu düşünüyorum ama daha çok iç güzelliğe önem veririm çünkü gönlü güzele 40 yıl doyulmaz ama yüzü güzele kırk günde doyulur derler bende gönlü güzel olan insanlardan istiyorum tabii biraz da tipinin güzel olması önemli.

0

bence ikisi de eşit derecede önemlidir çoğu insan iç güzellik der kendisine çoğu zaman yakışıklı koca veya güzel kadın ararlar bunu kimse inkar edemez bence öyle insanlar var ki bu iki güzelliği de içinde barındırır o insanlar karşıma çok nadir çıktı içi güzel olanın dışı güzel olmuyor dışı güzel olanın içi güzel olmuyor o yüzden bence ikisi de değil orta derece olanlar yarı yarıya hem gideri olan hem de duruma göre davranan kişi en iyisidir

0

şu konuya bir açıklık getirelim bu soruya neredeyse herkes iç görünüş diyecektir. fakat kimse dış görünüşü düzgün olmayan bir insanla, iyi olan insan arasında ayrım yapamayacak kadar eşit davranamaz. güzel bir kızla mı çıkmak isterdiniz yoksa normal bir kızla mı? çoğu kişi içi iyi olan kimse onunla diyecektir fakat bu sadece kendini kandırabilen insanlardır. bunun için bu sorunun cevabı şahsi görüşüm olarak şöyle vereyim hem dış hem iç. eğer dış güzelliğiniz kötü ise insanlara karakterinizi belli edin. bundan asal çekinmeyin. şunu da unutmayın sizi dış görünüşünüz ile yargılayanların içleri, her zaman kötüdür.

0

iç güzellikle bir yere kadar insan dış güzellikte arıyor arkadaş kim istemez ki yüzüne baktıkça içinde kelebekler açmasına neden olan bir eş

0

dış güzellik te iç güzellik kadan önemlidir diye düşünüyorum ben..sonuçta nasrettin hoca ne demiş ye kürküm ye

0

önemli olan iç güzellik dış güzelligi estetik hallediyor .skshnsnsnsn

2

dışı güzel olana doyulur da içi güzel olana doyulmaz. yani dış güzellik kandırmacadır gelip geçicidir, önemli olan insanın içinin güzel olmasıdır. iç güzelliği mutluluk verir , huzur verir. insanın içi pis olunca onunla hayat çekilmez olur. işkence galiba gelir. bir ömür yüzüne bakıp bakıp mutlu olamazsınız yani.

0

iç güzellik tabi dışı güzel olsa ne yazar içi kötüyse