0

darbe girişimidir. bu vatan haini din şarlatanı adi feto ya hala inananlar vardır. ama artık sesleri çıkmıyor. bu beladan kurtulduk çok şükür. rabbim daha kötülerini göstermesin.

0

bu olay aslında yorum yapılabilecek bir olay değildir. şöyle bir durum var darbeyi planlayanlar üst rütbeliler ve bu rütbedeki insanlar er ve erbaşlara emirler veriyor. ve bu emirler daha önce hiç uygulanmayan ve ne olacağı kestirilemeyen emirler. bu durumda askerler emirlere uyuyor ama olayın farkında değiller ve ne yapacaklarını bilmiyorlar. olay esnasında üst rütbeliler planları yapma aşamasında halkın sokağa çıkması gibi bir sorunla karşılaşıyor ve çözüm bulmakta zorlandıkları sırada sabaha doğru er ve erbaşlar polis kuvvetlerine teslim olunca yapılan darbe teşebbüsü halk tarafından engellenmiş gibi bir izlenim yaratıyor.

0

silivri soğuktur bu soruya cevap vermeyeceğim.

0

şahsi görüşüm gerçek olmadığı kanaatinde gerçek bir darbe olsa idi halk sokağa çıkamazdı çünkü sokak başlarında eli silahlı askerler beklerdi gerçek olmadığını surdan da anlayabiliriz darbe gerçekleştiğinde cumhur başkanın nasıl haberi oldu ? neyse 15 temmuzda şehit olanların mekanları cennet olsun

0

benim görüşüm evet, eğer gerçek olmasaydı zaten fetö'cüler yurt dışına kaçma ihtiyacı duymazdı darbeden önce

-1

gerçek ya da değil o kadar insan sokağa çıktıysa vardır bir gerçekliği