0

bana göre okumaktan keyif alınan ve en fazla okunan kitap türü kesinlikle aşk romanlarıdır. geçmişten günümüze aşkım hiçbir şekilde popülerliğini kaybetmemiş ve her zaman çok satanlar listelerinde yer ancak son zamanlarda kişisel gelişim türünde yazılmış kitaplar da oldukça ilgi görmekte ve fazlaca okunmaktadır.

1

son zamanlarda en çok okunan ve takip edilen kitaplar , kişisel gelişim kitapları.

0

en fazla keyif alanından kitap türü romandır diye düşünüyorum.roman kendi içerisinde bir hikaye barındırdığı için ve bir olay örgüsü taşıdığı için insanlar romanlara daha düşkün oluyorlar aynı zamanda deneme yazılarına düşkün olan insanlar gördüm şiirlere de ilgisi olan oldukça fazla . daha çok klasik ve türk edebiyatı ağırlıklı okunuyor . öyle gözlemliyorum .

0

sanırım insanlar en çok roman okumayı savıyorlardır diğer kitap türlerine göre roman bir tık bence öndedir. herkesin kendinden birşey bulduğu bir hikayeyi okumak bence insanları daha çok cezbediyor.

0

benim için okumaktan zevk alınan en iyi kitap sefiler gerçekten iyi bir kitap olarak bilinen bir kitaptır tabi bu kitabı sana öneren veya güzel olmadığını söyleyen çok kişi olur ama bence beyazdis ve insan ne ile yaşar kitabıda gerçekten çok güzel ve zevkli kitaplar tabi senin zevkin ve anlayışın farklı olabilir .