0

ailemi kaybetmekten korkuyorum .çünkü onlar her şeyim.bana maddi manevi destek verenler bir tek onlar.

1

şuan daha evli olmadığım için kaybetmekten en çok korktuğum kişiler annem, babam ve kardeşim tabiki. onlardan sonra da yakın akrabalarını özellikle teyzelerim, dayım ve dedemi kaybetmekten çok korkuyorum. dedem yaşlı olduğu için ve bizden uzakta yaşadıkları için bazen gece geç saatte bizi aradıklarında ister istemez içimde tuhaf bir korku oluşuyor. allah sevdiklerimize uzun ömürler versin.

0

ben genelde herkesi kaybetmekten korkuyorum.
her insanda farkli bi bilgi,farkli bir dusunce ve farkli bi hayat tecruvesi var..bunlardan konusarak hayatiniz da henuz yapmamis oldugunuz hatalarin onune daha erken gecebilir ve bu insanlar sayesinde sorunsuz ve mukemmel bir yasam cizgisi belirleyebilirsiniz kendinize.
biraz bencilce ama herkes bu sekilde ilerlese emin olun sadece sizin hayatiniz degil herkesin hayati cok olumlu yonde ilerler.

0

kaybetmekten korktuğum kişiler tabii ki ailem eşim oğlum allah'ım kimseye evlat acısı anne baba acısı yaşatmasın çok zor bu hayatta baban varsa arkanda koca bir çınar'ın dağın oluyor eşin oğlun varsa çocuğun varsa daha doğrusu dünyanın en mutlu en güçlü insanı sen oluyorsun ben ailemi eşimi oğlumu kaybetmekten çok korkuyorum allah'ım ne bana ne de bir başkasına bu acıları yaşatmasın inşallah

0

oğlumu kaybetmekten korkarım sadece. oğlum olmadan önce de kaybetmekten korktuğum birisi vardı ama ben onu kaybettim maalesef umarım bizi görüyordur ve huzurla uyuyordur. şuan sadece oğlum benim için önemli kalan herkes boş benim için.

0

kaybetmekten korktuğum kişiler başta ailem daha sonra kedilerim.

0

en çok ailem tabiki annem ve babamız nasıl olur bilmiyorum zor olur ama en çok onları kaybetmekten korkarım sonra ise en yakın arkaşlarımı kaybetmekten korkarım kolay bir durum değil çok değer verdiğiniz biri ölüyor ve hayat ordan sonra tadı tuzu olmaz garip bir yaşam olur

0

kaybetmek ten korktuğum tek şey son ölenin kendim olamam çünkü diğerlerinin ölümünü asla görmek istemem , aslında hiç kimse bunu istemez bu acıya kimse dayanmaz ondan şahsen ben hiç dayanamam yani bu kadar basit bir olay aslında .

0

insan sevdiği herkezi kaybetmekten korkar benim korkularımda başta ailem sevgilim arkadaşlarım ve diğer sevdiklerimdir

0

ailem , arkadaşlarım çevrem yakınların tüm sevdiklerim.. kaybetmekten korkarım .zaman zaman aklıma gelir ve üzülürüm . buna şahit olmak istemem bu durumu kabul etmek gerçekten zor .