0

yani verebiliyor... çünkü ben bugüne kadar ne gördüysem sonraki günlerde onu yaşadım. teyzemi tabut içerisinde görnüştüm bir keresinde. daha doğrusu aynı rüyayı ikinci kez gördüm. rüyayı gördüğüm gece de sobadan zehirlenmişler... kuzenim kalkmasaymıs hepsi soba zehirlenmesinden ölecekti... yani benim gördüğüm rüyalar tam birebie çıkmasa bile çok yakın birşey oluyor yani... bir keresinde de orman yangını gördüm... tevekkeli değilim yaa... bir iki ay sonra amcamın oğlu bana mesaj atıyor işte rossmann ablaa... efendim... sizin fındık bahçesi yanmış... bende şaka yapıyor zannediyorum... ki akşamına babam da diyince tamam dedim yanii... bu arada bu anlattıklarım benden önce cevap veren 3 kişinin tezini çürütmüş oluyorum. haydi buyursunlar bunu da açıklasınlar...

1

haberci rüyalar diye adlandırılan rüyalar gelecekte n haber verebilir. bunlar kimi zaman rüyalar şeklinde ortaya çıkar kimi zaman da rüyadaki çeşitli simgelerle ortaya çıkar . örneğin rüyada görmüş olduğunuz obje size bir şey anlatıyor olabilir .

-1

insanlar bilinçaltında olan şeyleri ,düşündüklerini uyudukları zaman rüyalarında görürler.bu yüzden insanlar düşündükleri şeyi rüyalarında gördüğü için rüyalar gelecekten haber vermez.