1

cevap gönder kısmına ard arda basınca birden çok kez gidebiliyor bunu bilerek yapmıyorum nasıl engelleyebilirim bunu?

Merhaba az önce cevap göndere bastım cevap gitmedi bende 3 4 kez daha bastım ve sonradan 5 kez gitmiş cevabım bunu engellemeniz gerekiyor. Haksız kazanc olamamsi için:)

6 cevap
1

yani böyle olunca bazen cevap yazdığımız zaman iki kere basınca iki cevap aynı olarak gidebiliyor yani orada insanın bilerek ve kasten yaptığı bir şey değil diye düşünüyorum çünkü bir kere benim başıma geldi gelmiş ama benim internet çekmediği den dolayı ama benim cevabımı sadece bir kere yayınlandı bir kaç üyede öyle görmüştüm 3 cevap aynı şekilde yayınlanmıştı ama bu neden oluyor insanın hatası değil diye düşünüyorum çünkü bazen internet çekmedi öyle olabilir normal insanlık halidir ve internet çekmiyor eğer bunu kaç tane bilerek yapılıyorsa bu haksız bir kazançtır zaten helal de değil.

1

sitenin ilk dönemlerinde böyle sıkıntılar oluyordu. halen bazı cevapların çift gittiğini görebiliyorum. cevabınız gönderdikten sonra ekrana çıkana kadar beklemenizi tavsiye ederim. bu şekilde acele etmezseniz cevabınız iki üç kez gitmez ve haksız kazanç elde etmemiş olursunuz. ya da kazancınız incelenirken cevaplarınızın silinip kazancınızın düşmesi sürpriziyle karşılaşmazsınız.

0

bu uygulamayı ben üye olduğunda görmedim. ancak site gibi düzeltmiş bana göre çok iyi bir karar almıştır. çünkü üç dört kere giderse kopyala yapıştır gibi de gözükebilir o yüzden site ekibinin bu kararı çok iyi bir karardır diyebilirim.

0

artık rahatlamışsındır, cevabı gönder yazısına bir kez basınca o yazı kayboluyor ve daha fazla kez basamıyorsun :)

0

cevabı yollarken sadece 1 kere bas ve sabret biraz bekle. bu site geliştikçe zaten admin beyler bu gibi bug ları da kapatacaktır elbet

0

gönder tuşuna bastıktan sonra bir süre bekleyebilirsiniz belki faydası olur. internetiniz yavaşsa ondan kaynaklanıyor olabilir.