0

genelde geçiştirerek cevap verir , onun olduğu yerden uzaklaşırım.çünkü çok da muhattap olmamak lazım öylesiyle.kendi sinirimi bozacağıma iletişimi keserim daha iyi.sonra eve gidene kadar sürekli kafamdan geçireceğim niye öyleydi de böyleydi de ..bir de bunları düşünmek istemiyorum.

0

sinir bozucu insanlara karşı tavrım onlara soğuk davranırım bir süre sonra zaten kendi istekleri doğrultusunda benden uzaklaşırlar hep uyguladığım bir yöntemdir herkese tavsiye ederim.

0

açıkçası kim nasıl davranıyorsa öyle davranırım. sinir bozucu insan hayatımızda hep bir yerlerde karşımıza çıkıyor hatta bazen ortak arkadaşlar sayesinde aynı masada oturmak zorunda bile kalıyorsunuz. aslında en güzeli hiç muhattap olmamak hatta görmezden gelmek sonuçta herkesi sevip konuşmak zorunda değilsiniz sadece saygılı olmak zorundasınız ama karşımdaki insan bana saygısını yitirirse sakin kalamayabilirim. o da ayrı.

0

ile insanlardan nefret ederim kendini beğenmiş seni rencide eden insanlarla sınır bozan köşkerle pek samimi olmak istemem açıkçası ama sınırını bozan insanlara tepkim hep sert olur.

0

öyle insanlardan nefret ederim ve elimden geldiğince uzak durmaya çalışırım ama eğer aynı ortamda yaşamak zorundaysam çok konuşmam bişey paylaşmam sadece gerektikçe konuşurum yoksa insanın tepesine çıkarlar. her zaman aramızda kırmızı bi çizgi çizerim ve onu geçmesine izin vermem.

0

sinir bozucu insanların tavırlarını kendilerine aynı şeyleri yaparak kendi silahlarıyla vururum.

0

genelde kalp kirmamaya calisirim ama sonrasinda umursamam sanirim.

0

sinir bozucu olan insanlara karşı tavrım ya onlarla münakaşa etmemek ilgilenmemek ve uğraşmamaktır . ancak buna belli bir yere kadar sabredebilirisniz . eğer sabrım taşarsa kendilerine vereceğim cevap biraz ağır olabilir . tabiki onlar gibi münakaşaya girmeye kendimi düşürmeye çalışmam fakat ağızlarının payını veririm gerekeni söylerim . beni üzmek ten çekinmeyen insanı için ben neden çekineyim m bende onun sinirlerini bozarım .

0

pasif agresifim. hiç de umurumda olmazlar.

0

hemen hemen hergun yaşadığım artık alıştığımız bir durumdur hayatımıza giren sinir bozucu insanlar. bunları önlemek için hiç muhatap olmayacaksın. ve bunları özellikle toplum içerisinde bozmaya çalışacaksın ozaman senden uzak dururlar ve sana bir daha sataşmazlar.

0

sinir bozucu insanlar sürekli hayatımızda karşımıza çıkabilen insanlar ben bu insanları genellikle umursamamaya çalışıyorum yoksa gerçekten insanın sinirini bozuyorlar. sürekli bir lafla bir hareketle sinirlerim zıplayabiliyor. önce sabrederim bir süre devam ederse tepki veririm. sonuçta benim sinirimi kimsenin bozmaya hakkı yok gidip kendi işine baksın bir insanın kızdırıp onun moralini bozmaya hakkı yok sonuçta. bu insanlar huylarından vazgeçmeyip devam edince artık ben tepki veririm.

0

sinir bozucu insanlarla münakaşaya girmekten kaçınırım ve uzak durmaya calışırım gereksiz insanlara değer verirsen değer katmış olursun. bu sebepten ötürü sinir bozucu insanlardan uzak durun :)

1

sinir bozucu insanlarari birincide uyarırım ikincide de uyarırım sonuncu uyarıda adamı pataklarim arkadaşlar ben çok kes bunu yaşadım sinir bozucu insanlardan bana göre uzak durun yoksa pişman olursunuz demedi demeyin sonra gerçekten pişman olursunuz

0

sinir bozucu insanlara karşı maalesef cevap veremeyip sonra kendini yiyengillerdenim.