0

ben söz dizisinde yer almayı isterdim onlarla göreve çatışmaya gitmek isterdim özellikle de avciyla görev almak isterdim çok seviyorum avciyi ve söz dizisini kendimi kaybediyorum o diziyi seyrederken kendimi buluyorum o dizide hayatımdaki izlediğim en güzel dizi en keyif verici en heyecanlı bir dizi hepsini ayrı ayrı seviyorum insallah hep oynar hiç bitmez .

0

tekneloji dizilerinde bilgisayar ile ilgili bir oyuncu olarak oynamak isterdim ama ülkemizde bu tarz diziler yapılmadığı için anca yurtdışı dizilerde oynayabiliriz.

0

en sevdiğim sanatçı oktay kaynarca onun olduğu herhengi bir proje de olmak isterdim şimdi eşkıya da orda olmak yanındaki bir eleman olmak isterdim

0

hiçbir dizide rol almak oynamak istemezdim. çünkü ben dizi izlemiyorum ve dizilerin insanları uyuşturup televizyon müptelası yaptığını düşünüyorum. dizi izleyerek harcayacağım vakti kitap okuyarak geçirmeyi tercih ediyorum. en azından kendime bir kelime dahi olsa birşey öğretmiş oluyorum. ve dizilerin hepsinin yayından kalkması gerektiğini düşünüyorum.

0

diriliş ertuğrul olabilirdi belki biraz zotlanabilirdim ama alıştırdım

0

ben bir vampir dizisinde rol almak isterdim.yabancıların yaptığı vampir dizileri gerçekten kaliteli ve güzel oluyor.orada oynayan karakterlere bayılıyorum.