0

dışarı çıkıp sınıf ortamindan uzaklasmak. zorlu derslerin stresi yerine disarda beden egitimi dersiyle eglenmek. oyun oynamak gibi bir ders neden sevilmesin ki. nasil derste zil calsada tenefuse ciksak diye bekliyorsak beden egitimi dersini de ayni mantikla bekliyorduk.

0

vala ben seviyordum beden derslerini cunki derslerde sıkılıyordum ama beden dersinde hem stres ediyordum hemde vücut çalışmaları hareketler yapıyorduk güzel oluyordu spor yapıyorduk top oynardık oyunlar falan oynardık hareketli ve eylenceli oluyordu ben o yuzden çok seviyordum beden dersini bide hava güzel olunca açık havada dışarda eğlenmek çok eylenceli oluyordu serbest takılıyordum rahattı ama diğer derslerde içerde sınıfta öğretmenler anlatırdı bazen mayışıp uykum gelirdi kafa veremezdim derse o yuzden beden dersi güzel oluyor bence.

0

beden dersi bizde bir din dersi gibi vücudumuzu bedenimizi kapladı okula her adım attığında kendimi beden dersinde sanıp topları kaciriyordum yakalandığında hep dayak yiyodum

0

sevilmesinin tek sebebi içimizdeki ders kaynatma ve top oynama arsuzudur :) zaten bir çok öğrencinin beden eğitimi dersi hep 5 gelmiştir birde müzik dersi yüksek boylu olur bizde aslında sanata ve spora ilgili bir milletiz. zaten son zamanlarda sporun önemini de galatasaray takımıyla görmüş oluyoruz. türk oyuncuları parlatip avrupa'ya satıyoruz

0

yani beden eğitimi bir çocuk için güzel olmaz mı ? çocuk olduğunu hissediyorsun hele öğretmen rahat bırakıyorsa genelde kızlar voleybol oynardı erkekler futbol oynardı baya güzeldi o günler.

1

biz hayatımız boyunca beden eğitimi derslerini sevdik çocuklugumuzun en güzel vakitlerinin geçtiği dönemlerdi. beden eğitimi dedikmi boş ders yani bizim eğlenip gülerek hem hocamızla hem arkadaşlarımızla güzel vakitler ve o vakitleri unutamayacağımız güzel anılar bırakan hatıradır. keşke tekrar çocukluğumuza dönüp o dersleri tekrar tekrar alabilsek ve o mutlu günlerimizi yaşayabilsek.

0

benim ise tam tersi beden en sevmediğim dersti! soyunma odasına gidip kıyafet değiştirmek, 2 ders sonra tekrar formaları giymek falan eziyet gibi geliyordu.. ama şimdi düşününce hep ne güzel günlermiş diyor insan. galiba her şey yine eskiden güzeldi.

0

çünkü beden eğitimi dersi demek boş ders demektir bi bi derse giriyorsun hoca zaten genellikle boş bırakıyor öğrencileri hep işi oluyor ya da çğrencilerle uğraşmak istemiyor buda bizim işimize geliyor istediğimizi yapıyoruz istersek oyun oynuyoruz istersek. boş boş oturuyoruz kimse bize karışmıyor en güzelide bu kimse bişey beklemiyor şunu şöyle yap böyle yap demiyor yada hoca o gün dersi yapsa bile genellikle eğlenceli vakit geçiriyoruz yani dört duvar arasındaki gibi sıkışıp kalmak gibi olmuyor sonuçta bu yüzden ben çok severdim valla dört gözle beklerdim beden derslerini

0

beden eğitimi sevilmezmi okul kıyafetlerini çıkarıp esorfmanlari giyip spor yapıyor ve kafa dağıtıyorsun. buda seni mutlu ediyor, okulda beden eğitimde futbol ve basketbol takımları oluşturuyorsunn, diğer okul takımlarıyla mücadele ediyorsun, derslerin bazılarına girmiyorsun.

0

beden eğitimi insana boş bir ders gibi gelirdi hem spor yapmış oluyorduk hem normal kıyafetlerle rahat spor kıyafetleriyle gezmek hoşunuza gidiyordu sanırım . diğer dersler kafanızı yorduğu için beden eğitimi dersi hoşunuza gidiyordu . arkadaşlarımızla rahatça sohbet edebiliyor güzel vakit geçiriyorum .

0

cunku o yastaki cocuklar icin en once gelen sey oyundur.oyun oynamak varken sinifta siralarda oturmak hic de cazip degil.cocuklar beden dersinde daha ozgur olurlar kosarlar,top oynarlar enerjilerini bosaltir arkadaslarla surekli iletisim halindedirler ve desarj olurlar bu sebeple de genel olarak en sevilen ders olmustur.

0

çünkü o yaşlarda çocuklar sıralarda oturup defterle kalemle uğraşmak değil oyun oynamak, kendilerini özgür hissetmek, eğlenmek isterler. köyde yaşayan ya da bundan asırlar önce yaşayan çocuklar şimdikilerden daha şanslı. nol bol koşup eğlenme oyun oynama kirlenme şansları varken şimdiki çocuklar betonun içinde büyümek zorunda bırakılıyor. bizler de buna dahiliz. insan doğasından ne kadar uzaklaşırsa o kadar mutsuz olur bizim de doğamızda geometri matematik değil güneş toprak çamur toz kir var rüzgara karşı koşmak var. elbette bu dersler de önemli onlar olmasa dünyada birçok şey eksik kalırdı fakat çocuklar ilgi alanlarına göre eğitilmiyor maalesef. ilgi alanı matematik olan çocuğu matematiğe ilgi alanı futbol olanı futbola teşvik etmeliyiz. belki dünyanın en yetenekli ressamı olacak bir kızı biz alıp zorla fen bilimleri öğretmeye çalışıyoruz. sonra hem o çocuk mundar oluyor hem de isteyen istemeyen her çocuğa aynı sınıfta zorla ders verildiği için diğer ilgili olan kısım da ilgisiz olanlardan kötü etkileniyor belki derse adapte olamıyor. çocuklar koşmaya gülmeye eğlenmeye hasret büyüyor. beden eğitimi de en özgür en eğlenceli ders bu sebeple en çok o sevilir.

0

çünkü beden eğitimi dersleri genelde boş geçer

0

çocukların en rahat ve en özgür hissettikleri ders olması ve üzerlerine okul kıyafetleri hariç bir kıyafet giyebilmeleri beden eğitimini en sevilen derslerden biri yapmıştır

0

genelde benim sevme nedenim beden egitiminden daha cok,bos ders mantigi ile baktigimdan seviyordum.:)

0

çünkü hala daha sokakta oyun oyaması gereken yaştaki çocukları zorla sabahın köründe kaldırıp tahta okul sıralarında ders dinlemeye bir de okul sonrasında evde de ödev yapmaya zorluyoruz. çocuklar kısa bir nefes alabildikleri zihinlerini zorlamayan tek ders beden dersini tabii ki severler bu yüzden. tabii ki okul un önemsiz olduğunu savunmuyorum. ilim bilim saygı ve sevgi bir çocuğun hem zihinsel hem bedensel gelişimi için öğrenmesi aşılanması gereken en öncelikli olgulardır ama sabahın köründe çocukları kaldırıp kalabalık sınıflara sokunca (çoğu çocuk öğretmeni ile bile doğru düzgün iletişim kuramayabiliyor) her çocuğa gereken ilgi öğretmenlerimiz tarafından gösterilemeyince (öğretmenlerimizi suçlamıyorum bu konuda 40 kişilik sınıfta ders anlatmak zorunda kalan hoclarım var kolay değil) arka arkaya saatlerce ders konuşma konuşma denince çocuğnda bir şeyleri sevmemek başka şeyleri sevmek konusunda haklı olduğunu düşünüyorum sadece.

0

çünkü sınıfta en iyi top oynayan bendim mac yaptığımızda ya herkes beni almaya çalışırdı yada ben istediklerimi alırdım e tabi bide kızların izlemesiyle iyice havalanırdım benim için bu yüzden

0

çünkü boş dersti yani bunu sormanız hata tek rahat hissettiğimı dersti

0

cunku serbest birakiyolardi herkes kafasina hore temiz hava sigra icen iciyodu futbol seven futol basketbol seven basket kizlar tabiki veleybol oynuyodur yani istediklerini yapabildikleri icin seviyolar bence karisan felan yok bide son ders olursa vay vay kacan kacana

0

çünkü hocalar bizi serbest bırakıyordu ve bir köşeye çekilip arkadaşlarımızla dedikodu yapıyorduk.liseye geçtikten sonra insanı resmen beden eğitiminden soğuttular çok şükür kurtulmak üzereyim.