1

sayfada sürekli sorulara boş yanıt yazan klavyeye rastgele basan insanlar var. bunların sayfadan atılması gerekmiyor mu?

sayfada sürekli sorulara boş yanıt vererek klavyeye rastgele basanlar var. bunların sayfadan atılması gerekmiyor mu?

15 cevap
1

bu şekilde davranan hiç bir kullanıcı sorumani sitesinde kalıcı olamaz. böyle yaparak para kazanırım düşüncesinde olanlar varsa yol yakınken vaz geçsinler. çünkü fark edildikleri anda banlanırlar. diyelim ki yoğunluktan fark edilmedi, ödeme talep etiiklerinde incelemeden yine geçemezler ve ödeme alamazlar.

sorumani'de para kazanmak ve ödeme almak çok kolay dediysek, hak etmeden almak kolay demedik.

0

millet bedavadan yirmi beş lira yapmak istiyor boş boş harflere basınca olacak zannediyor. bunlar siteyi salak zannediyor kazançta yirmi beş lira yazınca site kontrol etmeden hemen parayı yatıracak sanıyor. yahu ben dolu dolu yazdığım halde bir hafta incelendi yazdıklarım. sana öyle bedavadan para yatıracak kadar keriz mi burası? öyle bedavadan para nerede var hem? inceleme sırasında boş yazanlar, kopyala yapıştır yapanlar atılıyor zaten

1

bence de yani sayfada sorularla ilgili cevaplar ya da yoruma açık sorulara kendine özgün cevaplar verilmelidir yani soru ile alakalı olmayan ya da itici sözler yazılmamalı çünkü eğer o soruyu cevabı sende yoksa klavyeyi çalıştırma hiç o soruya cevap vermek zorunda değilsin başka bir soruya yönetebilirsiniz.

0

bu sayfada yorum yerine sürekli random atmak ya da tek harf kullanmak ban nedenidir ödeme talebi verseler bile bütün herkesin soruları ve cevapları inceleniyor ve o şekilde onaylanıyor ve haliyle onlarda random kullandığı için siteye girişleri engelleniyor yani boşuna random atıp duruyorlar boşverin daha çocuk onlar . random atanlara dislike atabilir ve erken incelemeye katabilirsiniz arkadaşlar.

0

zamana içerisinde temizlenecektir bunlar arada denk geliyor bazen soru sorunca cevaplarda da denk geldiği oldu. yaptıklarının kendileride farkındadır.

0

bahsettiginiz kisi kim bunu bilmiyorum ama bana da ara sira denk geliyor bu kisiler.
ama eninde sonunda sorumani ekibi bu kisileri bulup sayfadan uzaklastiriyor.
insanlar artik kolay kazanc pesinde kosmaya calismaktan ne yapacagini sasirmis durumda.

0

simdi oncelikle sizin dediginiz gibi sadece bir harfe ya da birkac harfe basip kazanc saglamaya calisanlar var. evet. eger sorumani bunlari limite ulasmadan yakalarsa banliyor... odeme talebi olusturana kadsr farkedememislerse odeme talebi illa olusturacak o kisi... yine ucuracaklar. onun disinda sizde sikayette bulunabilirsiniz bu kisiler hakkinda... birde ''burak kose'' adli yazar var... onlarda soruyla alakasiz yaziyorlar... tamam yorum sorusu ozgun cevap filan diyoruz ama soruyla da alakaali olmadigi zaman o da ban sebebi... yani her turlu o kisilerin odemesi yapilmiyor merak wtmeyin

0

ya simdi burak kose gibi adamlar bu siteye girmemeli cunku adam ne konuda soru soruyor oda baska bir soru soruyor ya sen bos bosuna ugrasiyorsun cunku tamam bu hesabina yansiyacak ama cekme talebinde o parayi sana vermez dusunuyorum bazen bos bos klavyelere basiyorlar simdi demiyorla herkes niye klavyelere bosbos basmiyorlar oyle olsaydi varya her soruya klavyeye basardim ve 25 tl bir gunde yapardim biz niye bu kadar ugrasiyoruz para kazanmak istemiyorsaniz bos bos siteyi mesgul etmeyin artik .

0

kenan doganay ve burak köşe sizleri de şikayet ettim merak etmeyin eksik kalmadınız yani.

0

sorumani bunları dikkate alır sonuçta inceleniyor. klavyeye basıp para kazanacaklarını sanıyorlar bu şekilde hiç gelir elde edebilirler mi? ne kadar saçma hareketler bir de araya laf katanlar var dalga geçer gibi. sorumani en kısa sürede bu duruma el atar.

0

her türlü uyarıyı yapıyoruz dinleyen yok fakat kaç kere başlık açtım boşuna vakit ve internet harcayın ilk ödeme talebi verdiğiniz zaman inceleme başlayacak ve direk siteden atılacaksınız diyorum anlayan yok boşver yaşayıp görsünler. ilk dördü kapatıyorlar tek zararları o. yüzde beşlik kazancı baltaliyorlar. yoksa zararları kendilerine. tekrar diyorum ilk ödeme talebi verdikleri zaman hesapları silinecek nasıl olsa.

0

bence de sayfadan atılmaları gerekiyor kimse kendini uyanık zannetmesin buralarda saatlerce uğraşan insanların emeğine gerçekten çok yazık ediyorlar böyle kişiler güzel ve kaliteli bir site okuma yazma alışkanlığımızı tekrar kazandırıyor en önemlisi de bu bence başka zaman kaç kişi böyle sorulara bakıp ta cevap vermeye tenezzül ediyordu lütfen verilen emeğe saygı duyalım söyleyeceklerim bu kadar

0

dünden beri şikayet edip duruyorum gördüğüm herkesi bitmediler bir türlü ayıp çok zeki sanıyorlar demek ki kendilerini zavallılar. lütfen sizlerde gördüğünüz yerde sizler de şikayet edin bu kişileri. sayfanın kalitesini düşünmelerine izin vermeyelim.

0

aynen atılması ceza almaları lazım sitenin kuralarında yazıyor zaten böyle kişiler ödeme alamaz yazım ve imla kurallarına güzel ve kopyalama yapmayınız özgün olunuz yazıyor kısa zamansa ceza alırlar

0

sorumani birazdan atar zaten.her zaman böyle bir iki zeka özürlüler çıkıyor.para alacağını sanıyorlar ama kesinlikle alamazlar.siteye bildirin mesajla anında banlanıyorlar.