1

ben daha ödeme almadım ama yorumlara göre güvenilir bi site herhalde.

0

ben daha birkaç gündür burdayım ama güveniyorum çünkü insanlar para aldıklarını söylüyorlar ve bende onların sözüne inanıyorum ayrıca o kadar üyesi var hepimiz kandıracak değiller ya sonuçta onlarda biz olduğumuz için kaza sağlıyor neden bizim paramızı vermeyip bizi kaçırsınlar ki bu işler karşılıklıdır arkadaşlar ama tabi çogu internet dolandırıcılığı yapan platformşar yüzünden insanların güveni kırılmış ondan güvenemiyorlar ilka somut bişey arıyorlar onlarda haklı tabiki sorup soruşturmak lazım her diteye de güven olmaz saf olmamak lazım ama gördüğüm kadarıyla gerçekten bu site iyi bir site ben teşekkür ediyorum kendilerine onlar bize hizmet ettikçe bizde onşara hizmet etmeye ve karşılıklı kazanmaya devam edeceğiz

0

zaten o ikide bir odeme yapiyor mu diye sodanlari hic anlamadim ben... bu site bu odemeleri yapmasa bu kadsr kisi bu sitede o kadsr ugras vererek kazanc kasmaya calisir mi? gerci onlara da hak vermek gerek... ya tutulmus adamlarsa bunlar diye dusunuyorlar. ama sunu unutuyorlar. istatistik denilen sey var. gitersin odeme alan kisilerin profillerine, o istatistiklere bak anlarsin gercekten odeme almis mi almamis mi dige.

0

bu site gercekten para veriyor ve guvenilur site cunku en guzeli ne zaman girersen kazanirsin ve bu bos bos kilavyelere vasanlarda sorumani ekibini mesgul etmesin lutfen cunku buz burda para kazanmak icin calisiyoruz para kazanmak icin sorunani ekibine tesekurler

0

bakın arkadaşlar eger düzgün bir şekilde soruları doğru güzel bir şekilde cevaplarsaniz site neden ödeme yapar tabidir ama kafadan tuşlara basarak ceplarsaniz tabikide ödeme yapmaz bence düzgün ve doğru cevapların ödeme nizi yapsın.

0

ben bugün ödeme talebinde bulundum az önce param yatmış gerçekten bir kere daha güvenim geldi kendime. bu parayı bebeğime harcayacağım çok mutluyum.