0

tabikide sen ne kadar cevap yazarsan ama az 40.kelime yazarsam anlami yok ve uzun sorulari cevaplayin daga fazla kazanin ben once bilmedigim icin bende kisa yazilar yaziyordum 3 gunde 1tl kazaniyordum sonradan artik daga uzun yazilar yazdim ve simdide gunde 1 tl kazaniyorum bu sitedende memnunum ve daga cok kazanicam

0

daha fazla ve daha csbuk kazanclar icin cevap vermek daha mantikli... hele suan sitede iki kati kazanc etkinligi var 5-6 gunden beri... yarin oglende de son... cevaplarda ne yazarsaniz kazanciniz oki kati seklinde yansiyor. mesela o sebepten dolayi oldugumdsn daha cok aktif olmaya calisiyorum ben... ve guzel de kazsnc elde ettim... 11 tl den 34 tl ye ciktim ben burada.normalde 1 haftada 11 tl yapmisken bu iki kati kazancla 23 tl kazandim. ve yarina kadar biraz daha kazanacsgim ... yarina kadsr aktif olamya calisacagim yine... sanirim bir 36-37 tl ve uzeri bir kazanca ulasmis olurum.

0

hızlı ve yüksek kazanç elde etmek uzun ve özgün, mantıklı cevaplar vermekten geçer zira soru sormanın ücreti sabittir. cevapları uzun tutarken kopya içerik yapmaz, özgün , kendi cümlelerinizle mantıklı bilgiler verirseniz kazanç hızlı artacaktır. fakat bunu yaparken uzun yazmak için araya mantıksız tekrarlar koyanlar da çok oluyor ben buna karşıyım. imla kurallarına da dikkat etmek önemli bir etkendir.