0

her ikisıde çok sevilir.anne babanın çocukları arasında ayrıl yapabileceğine inanmayanlardanim.küçüklere daha fazla ilgi goserilir adı üstünde küçüktür çünkü. buyuk cocuklara da küçük olanin daha çok saygı göstermesini beklenir

0

babalar için kızlar daha ön plandadır ama genelde küçük çocuk daha çok sevilir

0

anne babasına saygılı olan çocuk diğerlerinden daha çok sevilir birde küçük çocuk. büyüğe göre daha çok sevilir

0

bence bu çok farklı bir soru ilk göz ağrısı var bir de ufaklık var. bu sorunun bir cevabı yok bence karar verilemez . benim öğrendiğim kadarıyla torun daha çok sevilir. o kadar.

0

arkadasların yazdıklarına katılıyorum.bunlara ek olarak benim düşüncem kız çocuklarının daha tatlı olmasıdır.onların cilveli oluşları cicili bicili kıyafetleri beni benden alıyor :)

0

yani ben bir anne olarak söyleyeyim. tabii ki de ilk çocuk farklıdır ama benim için 2- 3-4 hiçbir şekilde fark etmez. sonuçta hepsi de benim çocuğum hepsini de eşit bir şekilde severim. hiçbir şekilde ayrımcılık yapmam biz 3 kardeşiz benimle beraber ve benim annem, babam hiçbir şekilde ayrımcılık yapmadı ben de onlardan böyle öğrendim ve ben de hiçbir şekilde ayrımcılık yapmam sonuçta benim evladım'dır. hepsi de eşit bir şekilde sevilir ondan dolayı bence hepsi de bir sevilmesi lazım diye düşünüyorum.

2

ikinci çocuk dünyaya gelene kadar ilk çocuk, ikinci çocuk dünyaya geldikten sonra ikinci çocuk daha çok sevilmektedir. bu sıralama sonrakiler ile de devam etmektedir. ancak bazı bölgelerde cinsiyetler bunu etkilemektedir.