0

arkadaşım para kazanmak istiyorsan elinden geldiğince siteye aktif katılım sağla yoksa çok beklersin o parayı çekmek için ayrıca cevaplarını uzun tutmalısın ne kadar uzun ve kapsamlı cevaplar yazarsan o kadar kuruş fazladan kazandırıyor bu yüzden konudan sapmadan o konuyla ilgili bildiğin ne varsa yaz ki hem biz bilgi sahibi olalım bişeyler öğrenelim hemde sen kazan ve kazandır karşılıklı güzel sorular ve cevaplarla iyi ilerleme kaydedebiliriz bence

0

site once kolay ve daga cok kazanmayi saglar. once sana 2 secenek var sitede soru sor yada soru cevapla diye secebekler var simdi soru cevaplasan 40 harf sana 1 krs veriyor bu site kopyala yapistir gibi seyler yasaktir bu sitede hergangi kitu biseyler paylasmayin ve sayfa yoksa bamlanir bide bos yada klavyeye vasmayin para vermez ce siteden bamlanirsiniz sitede sen be kadar uzun cevaplar yazarsan daga fazla para kazanirsin soru sorsan sordugun soru basiba 2 kurus veriyor 25 tl olunca cekebilirsin..

0

anladığım kadarıyla başka sitelerden alıntılar yapmadan, kopyala yapıştır yapmadan, üyelerin cümlelerini değiştirip cümle kurmadan sorulara alakalı ve net cevaplar vermek gerekiyor.

0

soru soruo cevap vererek para kazanılabilir . ayrıca bazı zamanlarda yarışmalar oluyormuş ben henüz denk gelmedim ama yarışmalardan da para kazanılıyormuş. ayrıca bazen bir süreliğine artı iki kazanç gibi durumlarda olabiliyor bu şekilde de kazanlar sağlayabiliyorsunuz . daha çok cevap üzerinden kazanç sağlanıyor . sorunun çok bir getirisi olmuyor doğrusu .

0

sormanı sitesinde sormanı yazısına basarak bir sürü soru çıkar o soruları cevaplayarak para kazanılır paranız sonra gittikçe yükselir minimum çekim miktarı 25 tir.

0

boz zamanında uzun uzun cevap vererek para kazana biliirsin kısa cevaplar yazarsan 5 kuruş verşyorlar 5 kuruş diyip gecme damlaya damlaya 25 tl olur :))

0

sitede soru sorarak ve cevap yazarak para kazanabilirsin... ama cevaplardan fazla kazanc saglayabilirsin... cevaplarda ne kadsr uzun yazilirsa o kadsr cok kazanc sagliyorsun... ki zaten millet yorum sorularinda costuruyor farkindaysan.... uzun yazmaya calisiyor millet... uzattikcs uzatmays calisiyor...

0

sorumaniden soru yaparak yada yazılan sorunara cevap vererek belli bir ücret geliyor ve birikip 35tl olunca yada daha fazla yaparak banka yoluyla çekebiliriz.

0

sorumani'de soru sorarak iki kuruş kazanırsın.sorulara cevap yazarsan cevabın uzunluğuna göre değişir.bir satır yazarsan bir kuruş kazanırsın.ama uzun yani 20 satır yazarsan yaklaşık yirmi kuruş kazanıyorsun.ama uzun yazacağım derken saçma sapan alakasız cümleler kurmayın derim.site bunlara kontrol ediyor.ya cevaplarınızı siler böyle olursa ya da banlar.onun için mantıklı ve uzun cevap yazın.

0

cevaplara en uygun şekilde cevap vererek para kazanılır.cevapların uzunluğu ve akıcılığı önemlidir.ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur ancak bunlar saçma cevaplar değil soruya en uygun cevaplar şeklinde.kopya çekmemeye özende gösterilmesi gerekir.mesela başkasının cevabını aynı şekilde yazma gibi kurallar zaten mevcut kısa sürede anlaşılır.