0

buraya en son 31 martta yazmışım o zaman 370 tl para çektiğimi yazmışım. ondan sonra pek uğraşamamış 31 marttan bugün 6 mayısa kadar 1 ay gibi bir sürede üstüne 60 tl kazanıp çekmişim. yani dediğim gibi fazla uğraşamadığım halde birde. uğraşsaydım demek ki daha fazla çekebilecekmişim açıkçası. bu zamana kadar 431 tl para çektim ve şuanda da kazanç hanemde 30 lirayı biraz geçkin bir kazanç mevcut. bakalım biraz daha biriktirip öyle çekmeyi planlıyorum. sitede azıcık daha uğraşayım da, son alacağım ödemeyle beraber kaç tl ödeme aldığımı yazarım buraya. bu zamana kadar çekmiş olduğum ödemeyi güncellerim burada.

0

ben bu zamana kadar 53 tl para çektim bu siteden. iki defa ödeme aldım. biri 25 tl biri 28 tl olarak. çalıştığım için pek fazla giremiyorum malesef. yani girdiğim zamanda da birkaç cevap yazıp çıkıyorum açıkçası. zaten akşam 9 a kadar dükkanda oluyorum. birde hazırlanıp çıkması etmesi eve gitmesi derken saat onu buluyor eve girmem açıkçası. yani evde biraz oyalanıyorum. yapacağım işler varsa onları yapıyorum derken zaten vakit geçiyor. buraya girmeye pek fırsatını işte girdiğimde de bulamıyorum. yani o yüzden pek para kazanamıyorum buradan. 5 aydır buradayım işe. bu zamana kadar 53 tl çekmişim. şuanda da 6 lira küsürlü bir para vardı kazanç hanemde...

1

ben toplam olarak şu anda toplam 4 ödeme aldım ve 4 ödeme toplama 120 tl almışım şu anda 35 tl de talep ettim incelemede bulunuyor 6 tl de hesabımda var artık oruç ayı geldi yani eskisi kadar toplamasan bile yine de bu hafta olmazsa gelecek hafta o 6 tl 25 tl yapmayı düşünüyorum ve talepte bulunmayı düşünüyorum yani azar azar alıyoruz iyi geliyor bir ek gelir olarak kendimize bir şeyler alabiliyoruz gerçekten çok güzel bir sitede beğendim kazançlı bir sitedir mesela geçen hafta ödemem geçikmiş diye mesaj attım mesajıma cevap verdi sonra da ben paramı da yatırdım artık burada kalmaya ve yavaş yavaş para toplamaya devam edeceğim. sorumani ekibi yazarlarla ilgilenen ve onların önerisini mesajlarını dikkate alan bir sitedir gerçekten bundan önce de bir ikisi de daha kullandım hiçbiri bu site kadar yazarlarla ilgili değildir mesela orada kaç kere mesaj atıyorum cevap vermiyor bize sonunda ben o hesabını da kapattım şu anda sadece bu sormanı sitesini kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim.

1

sorumani sitesinde bu zamana kadar bir defa 25 tl çektim bir defada 30 tl çektim yani toplam 55 tl para çektim ben 35 tl de talepte bulundum sanırım bir hafta bitti 35 liram daha hesabıma yatırılmadı yani son aldığım para 30 toplam 55 para çekmiş.

0

ben bu zamana kadar toplamda 370 lira gibi bir para cekimim oldu. ama daha fazla ugrasabilseydim bu sitede, daha fazla odeme alabilirdim. iste sitede aktif olmak bundan dolayi onemli. daha fazla aktif olunca daha fazla para çekebiliyorsun. daha az aktif olunca daha az para kazanip cekersin. yani suanda da en son odeme talep edip odememi almamdan bu yana daha 7 tl yi biraz geçebildim. onu da anca bugun yaptim biraz biraz. yapmadin mi kazanamiyorsun malesef. yani iste oyle.

0

henüz para çekimi yapmadım ama çekersem web sitemde bu sitenin reklamını yapmayı düşünüyorum :) hem ben kazanayım hem insanlar kazansın hem site kazansın

0

her 25 tlde çekerim diye düşünüyorum henüz çekmedim daha bugün anca baktım bu siteye bakalım neler olacak..

0

uzun zamandır bu siteye üyeyim, ilk zamanlar tatilde olduğum için bol bol vakit ayırma fırsatım oluyordu bu siteye ve toplamda 66 tl ödeme almıştım ama artık uzun zamandır okula devam ediyorum ve dersler de özellikle bu dönem çok çok ağır olduğu için uzun zaman ara vermiştim bu siteye, bu günlerde kafa dağıtmak için giriyorum biraz siteye, uzun lafın kısası 66 tl ödeme aldım bile, 12 tl daha birikmişim var bu sitede. bu aralar pek olmasa da yaz tatilinde tekrar buradan para çekmeye devam etmeyi umuyorum. nice 100 tl’lere :)

0

vallahi sitede su an hic para cekmek nasip olmadi ancak cok sevdim bu siteyi resmen okuldayken dusunuyorum eve gittigimde baya sorumani.com'a girecegim diyorum. okuldan geldigimde de dedigimin aynisini yapiyorum zaten :-). su an site icindeki bakiyem 16 lira 30 kurustur. bu parayi 25 lira sinirina ulastigi zaman cekmeyi dusunuyorum allah'in izni ile. benim tek sıkıntım ininal kartim olmasi ben normal banka kartlari kullanan birisi degilim yani borc olaylari falan oldugu icin kullanmiyorum tercih etmiyorum. bu yuzden dolayi kredi cekilmeyen ininal kart aldim. bu kartin da iban numarasi var yani insallah yatar param.

0

henüz çekmek nasip olmadı, sağlam bir platform olduğuna eminim lakin henüz buralarda yeniyim.

0

daha hiç para çekiminde bulunmadım. ileriki zamanlar da bulunmak isterim. para çekenlere de hayırlı olsun. güle güle kullanın. bence en iyisi biriktirip çekmek.

0

şimdiye kadar sorumani sitesinden 7 kez para çektim.toplamda çektiğim miktar 342 lira oldu.bunun 150 lirasını en son yapılan yılbaşı yarışmasından kazanmıştım.o yarışmada üçüncü olmuştum.

0

henüz 1.5 liram var cekmeek kısmet olmadı belki cekeriz belkide cekemeyiz kafamda deli sorular var

0

daha çekip yapmadım inşallahta çekeriz diye düşünüyorum emeğimizin karşılığı herzaman parası kıymetli

0

benim daha para cekebilme gibi bir talebim olmadi malesef. 25 tl olan limite daha yeni yeni ulasiyorum cunku. biraz once kazancima baktigimda 23.78 tl deydi. bakalim bir iki cevap yazfim suan ne durumda bilmiyorum. 25 tl ye ulasip hemen odeme talebinde bulunacagim. umarim cekebilirim. aslinda 1 saatlik isi var 25 tl ye ulasmamin ama iste dukkands ds oldugum icin ancs bu kadsr ugrasabiliyorum

0

şimdiye kadar bir kez para çektim ve ilk ödemi bir süre önce aldım arkadaşlar .

0

valla yeni yim buralarda az para kazanalim en yakin zamanda cekeriz inşallah

0

daga cekim yapmadim ve yeni cekim yapicam cuma gunu artik insallah cumaya kadar artik soru cevapliyicam ve cuma gunu cekme talebinde bulunucam bu 2 kat kazanc cok guzeldi ya para daga cok kazaniyorduk ve yine gelirse guzel olurdu .

0

insallah bende çekerim bana da nasip olur

0

ben bu zamana kadar 210 tl para cektim. benim bir hesabim kapatilmisti. oradan 160 tl ödeme talep edip para cektim. simdiki hesabımdan da 50 tl cektim. suanda da 40 tl kazanc var kazanc hanemde. onu biraz daha arttirip oyle çekmeyi planliyorum. toplu cekince daha iyi olur... kayda deger birsey yaparim en azindan.