1

evet kelime sayısı arttıkça kazancınız da o oranda artar. bu yüzden sürekli yeni kullanıcılara cevaplara yönelmelerini istiyoruz. zaten sitede bir yarışma veya kazanç katlama uygulaması yapıldığında cevapla ilgili oluyor. cevap vermeye yoğunlaşıp alışırsanız beyin bedava modunda da zorluk yaşamazsınız.

hatta sitenin bu konuyla ilgili bir başlığı bile var. sorumani, bu soruya en uzun cevabı yaz, ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazanacağını gör gibi bir başlık açmıştı. deneyip görebilirsiniz.

0

evet kanka. biliyorum. hatta sana soylryrn benim bu durumu. bende nadil anladim bu uzun cevap yazinca daha fazla kazamdiriyor diye. ilk uye oldugum gun baktim sorulara yavas yavas cevap yaziyorum. oyle bir iki soru arka arkaya yazdığım cevaplardan hemen sonra kazanc kısmına bktim iste. birisi 3-4 satie gibi birseydi. birisi biraz daha fazlaydi. iste ikisini de yazdıktan sonra peşine hemen kazanca baktim ya nr kadsr artmis diye. baktim daha kisa olanda bu kadsr, daha uxun olanda bu kadsr kazanmisim. demek ki daha uzun yazilan cevapta daha fazla kazanc sagliyotuz diye düşününce, dedim mumkun oldjgunca uzun cevaplar yazacagim. ykksa baaka turlu bu limite ulasilmaz filan. :s :d

1

evet kardeşim üç aydır bu sitede olduğum için biliyorum .yine de tessekkür ediyorum sana iyi kazançlar.:)

0

evet o yüzden herkes uzatıyor cevapları bende uzatacağım :))

0

yok hayır. ben kısa kısa yazıyorum hep. ne kadar uzun yazıcaz mesela. yani mantıklı şeyler mi yazıcaz yoksa ne olursa olsun yazıcakmıyız.