0

güzellik insana mutluluk veren kişinin iyi hissetmesin sağlayan bir kavramdır bana göre. iç güzellik insanın huyunun güzel olması anlamına gelir, dış güzellik ise insanın vücudunun yüzünün yani bedeninin güzel olması göze hitap etmesi anlamına gelmektedir. güzellik kişiden kişiye değişir özneldir

0

bence güzellik ve çirkinlik kavramı kişiden kişiye değişir çünkü herkesin beğenisini farklı yönde olmaktadır. o yüzden güzellik ve çirkinlik kavramı benim için bir şey ifade etmiyor bana güzel gelen şey başkasına güzel gelmediği için bunu fazla önemsemiyorum. herkesin fikri farklıdır birisi bir şeyi beğenirse ona güzel gelebilir. bence gerçek güzellik iç güzelliktedir tabi yüz güzelliği de önemlidir fakat yerine göre iç güzellik daha iyidir .çünkü yaşlandığın zaman belli bir müddet sonra yüz güzelliğiniz gider ama iç güzelliğini sonsuza kadar sizinle kalır.

0

guzelik bildiğiniz gibi soyutur bu kelime iç ve dış olmak üzere ikiye ayrılır , tabi herkesin güzelik anlayışı farklı olabilir iç ve dış güzellik her kişiye bağlı olarak değişir .

0

kavramlar kişiden kişiye değişir
önemli olan iç güzellik bir insanın kalbi karakteri güzelse dış görünüş önemli değil
dış görünüş bir giyim kuşama bakar
herkesin bakış kavramı farklı güzellik göreceli kavramdır .

0

güzellik soyut bir kavramdır ve kişiden kişiye değişir. ben iç güzelliğe dış güzellikten daha önem veririm.

0

güzel kavramı kişiden kişiye değişir dış güzellik görsel iç güzellik ise davranış güzelligidir