0

bence benim tercih ettiğim lionel messi cristiano ronaldo eski zamanlarda çok iyi bir futbolcu idi ama gün geçtikçe juventus'a transferi oldu tabii ki de oyununa devam etse de bu hiç iyi oynayamıyor eskisi kadar güzel koşturamıyor juventusta. ama lionel messi hala barcelona futbol kulübünde devam ediyor ilk günkü gibi formunu koruyor bir numara gibi görünüyor benim fikrim messi'den yana eskiden ronaldo'yu tutardım ama şimdi lionel messi tutuyorum.

0

ben şimdiye kadar cristiano ronaldo derdim ama şimdide diyorum ama cristiano ronaldo real madrid ten ayrildi büyük hata etti ama yine ronaldo daha iyi.

0

bence ronaldo daha iyi biri hemde çok yardım sever biri bem onu çok seviyorum süreklide takip ediyorum gerçekten çoğu insana yardım ediyor çok çalışıyor mesleğinin hakkını veriyor belki çok yetenekli olarak doğmadı ama başarısını çok çalışmasına ve azmine borçlu diye düşünüyorum adam gerçekten emek veriyor bence parasını bile hak ederek kazanan biri kötü biri değil kimseye karışmıyor etmiyor oynarken de izliyorum hep başkaları ona karışıyor bence onu çekemeyen çok kişi var